Πιο χαρούμενη και ευτυχισμένη από ποτέ είναι αυτήν την περίοδο η Πέγκυ Ζήνα. Η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια που πριν λίγο καιρό απέκτησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι μίλησε για το θαύμα της μητρότητας, τα νέα επαγγελματικά της βήματα και τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα.
 
Μιλώντας στο περιοδικό “Celebrity” η Πέγκυ αποκάλυψε πως με τον σύζυγό της ένιωθε από την αρχή ως οικογένεια, αλλά η έλευση της μικρής Ηλέκτρας ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους. “Όταν κρατάμε αυτό το πλάσμα, το οποίο είναι κομμάτι μας, αισθανόμαστε ακόμη πιο δεμένοι”.

 
Για τα κιλά της εγκυμοσύνης και το θηλασμό ανέφερε: “Δεν ένιωσα καμιά πίεση για να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης. Θήλασα το μωρό μου για πέντε μήνες και ακολούθησα μια πολύ υγιεινή διατροφή. Δεν στερήθηκα τίποτα και επανήλθα χωρίς άγχος”.
 
Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο σύζυγός της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αποκάλυψε πως το μωρό ήταν αυτό που τους έδωσε κουράγιο και δύναμη. “Όταν παθαίνουν κάτι οι δικοί μου άνθρωποι είμαι πολύ ευαίσθητη και ευάλωτη. Στον εαυτό μου είμαι πιο δυνατή, ό,τι και να μου τύχει... Πραγματικά ο ερχομός της κόρης μας το καλοκαίρι ήταν μια ευλογία”.
Όσον αφορά στο πώς επηρέασε τη δουλειά της η γέννηση του μωρού ανέφερε: “Όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τη μουσική μου διαδρομή, έχω χτίσει μια φανταστική σχέση με τον κόσμο και δεν ανησύχησα ούτε μια στιγμή ότι ο ερχομός ενός μωρού θα μπορούσε ποτέ να τη διαταράξει. Αντιθέτως, ένα παιδί σε κάνει πιο υπεύθυνο, κάτι που έχει αντίκτυπο στη δουλειά”.tlife.gr