Με τέσσερεις βασικές απουσίες θα παραταχθεί στο κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής (7μ.μ) με τον Ατρόμητο στο Παγκρήτιο Στάδιο ο Εργοτέλης για την 27η αγωνιστική της Super League.

Η κρητική ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με την ομάδα του Περιστερίου με μια προπόνηση που έγινε το Σάββατο το πρωί με τον Νίκο Καραγεωργίου να μετράει τέσσερεις απουσίες αφού έμειναν εκτός αποστολής οι τιμωρημένοι Σαρρής, Τζούνιορ, Ολίσε καθώς και ο τραυματίας Δάρλας. Μαζί με αυτούς εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Δερμιτζάκης Χρυσοφάκης, Ρομάνο, Ευαγγέλου, Αθανασίου και ο τραυματίας Μπρούνο.

Στα θετικά συγκαταλέγεται το γεγονός ότι ο Μάριο Μπούντιμιρ έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες και βρίσκεται τελικά στην αποστολή αλλά δύσκολα θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα αφού είναι καταβεβλημένος και θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα.

Αναλυτικά την αποστολή του Εργοτέλη για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο απαρτίζουν οι: Πίρσον, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Κανδηλάκης, Χίμπλινγκερ, Κυριακίδης, Γιοβάνοβιτς, Μπέτο, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Γιαλούσης, Καρέλης, Σασιασβίλι, Χαντί, Μπουχαλάκης, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ, Λεάλ, Ρέντζας.

Σε ένα πιθανό σχήμα από τον Νίκο Καραγεωργίου κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Καβουσάκης, δεξιά στην άμυνα ο Γιαλούσης, αριστερά ο Τζανακάκης και στόπερ οι Χίμπλιγκερ και Σασιασβίλι. Τη μεσαία γραμμή θα αποτελούν οι Μπέτο, Κυριακίδης και Φραγκουλάκης, ενώ για την επίθεση ο Λεάλ θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης με το Κουτσιανικούλη αριστερά και τον Κατσικοκέρη, δεξιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook