Πέρα από τα εξωαγωνιστικά που βρίσκονται στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες στον ΟΦΗ υπάρχει και παιχνίδι πρωταθλήματος την Κυριακή στις 7μ.μ με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης για την 27η αγωνιστική της Super League.

H προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι ολοκληρώθηκε το Σάββατο το μεσημέρι με μια προπόνηση που έκαναν οι παίκτες του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και τα προβλήματα για τον Νίκο Αναστόπουλο εν όψει Αστέρα Τρίπολης δεν είναι και λίγα.

Από την αναμέτρηση με τους Αρκάδες θα λείψουν οι τιμωρημένοι Μπούρμπος και Χόρχε Λόπεθ, καθώς και οι τραυματίες Μποντόρ, Σίσιτς και Καμπάνταης. Ο τελευταίος στην προπόνηση του Σαββάτου ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο και προτιμήθηκε από τον τεχνικό του ΟΦΗ να μείνει εκτός προκειμένου να είναι ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Νίκος Αναστόπουλος μετά την τελευταία προπόνηση επέλεξε 18 συνολικά ποδοσφαιριστές στην αποστολή που είναι οι : Ξενοδόχωφ, Σαχσανίδης, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Ζορμπάς, Σόουζα, Γεωργίου, Βάντο, Πίτσος, Νύκταρης, Ουκάρ, Ταυλαρίδης, Ζόρντι Λόπεθ, Παπουλής, Μάντζιος, Γαλανόπουλος, Μονιάκης, και Χαριτωνίδης.

Τα πλάνα για την ενδεκάδα 

Αναφορικά με τις σκέψεις για την αρχική ενδεκάδα ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να προφυλάξει ορισμένους από τους λεγόμενους βασικούς παίκτες για το παιχνίδι που ακολουθεί την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σαχσανίδης, στην τετράδα της άμυνας δεξιά ο Γαλανόπουλος , αριστερά ο Πίτσος και στα στόπερ οι Σόουζα και Ταυλαρίδης. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Βερόν και Κάλαϊτζιτς με τον Ζόρντι Λόπεθ σε ρόλο οργανωτή, ενώ στην τριάδα της επίθεσης δεξιά θα βρίσκεται ο Παπουλής, αριστερά ο Ζορμπάς και στην κορυφή ο Μάντζιος. Θέση στην ενδεκάδα πάντως διεκδικεί και ο Ουκάρ αντί του Ζόρντι Λόπεθ.

Υπέγραψαν άλλοι δύο , συμφώνησαν και οι υπόλοιποι

Την ίδια ώρα παρά το ξέσπασμα τους στην προπόνηση της Παρασκευής και την καυστική ανακοίνωση που εξέδωσαν το Σάββατο το απόγευμα οι παίκτες του ΟΦΗ έδειξαν για ακόμη μια φορά ότι βάζουν πάνω από όλα τα προβλήματα την ομάδα και έκλεισαν ουσιαστικά το εσωτερικό θέμα για την αδειοδότηση της ομάδας.

Οι Βεζυρίδης και Παπουλής υπέγραψαν σήμερα το μεσημέρι ενώ και οι υπόλοιποι παίκτες που δεν είχαν υπογράψει μέχρι τώρα συμφώνησαν να βάλουν την υπογραφή τους με την επιστροφή της ομάδας από την Τρίπολη.

Έτσι ακόμη ένα σημαντικό κεφάλαιο για την κρητική ομάδα στο θέμα της αδειοδότησης έκλεισε και πλέον στις τέσσερις μέρες που απομένουν οι διοικούντες την ΠΑΕ καλούνται μέσα σε δύσκολα ομολογουμένως συνθήκες να κλείσουν και τα άλλα ανοικτά μέτωπα των προσφυγών για να μπορέσει να καταθέσει ένα πλήρη φάκελο η ΠΑΕ ΟΦΗ έστω και την ύστατη στιγμή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook