Τη δική τους απάντηση στη βία που μαστίζει το χώρο τους και δεν τους επιτρέπει να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο ετοιμάζουν οι ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με έγγραφο που έστειλε ο ΠΣΑΠ, το όργανο των ποδοσφαιριστών σκέφτεται ως μέσο αντίδρασης σε όσα συμβαίνουν το ενδεχόμενο αποχής!

Ο ΠΣΑΠ, με πρωτοβουλία του προέδρου του, Στέλιου Γιαννακόπουλου, είχε επαφές με ποδοσφαιριστές των μεγάλων ομάδων κι όχι μόνο. Οι ποδοσφαιριστές θεωρούν πως τα αρμόδια όργανα, Πολιτεία, ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα, αφήνουν τους ίδιους εκτός νυμφώνος στις αδιέξοδες συζητήσεις που πραγματοποιούν. Έτσι αποφασίστηκε να αναλάβουν δράση και ήδη έχει σταλεί στους αρχηγούς των ομάδων ένα έγγραφο και ήδη έχει αναρτηθεί στα αποδυτήρια αρκετών ομάδων.

«Ήρθε η ώρα εμείς οι ποδοσφαιριστές να κάνουμε κάτι. Να γίνει η αρχή με αποχή μιας αγωνιστικής και αν η Πολιτεία δεν πάρει συγκεκριμένα μέτρα, να πάμε σε απεργία επ αόριστον», αναφέρει μεταξύ άλλων το έγγραφο.

Υπέρ της αποχής έχουν ταχθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης και Ξάνθη, ενώ έχουν ήδη υπογράψει οι αναπληρωματικοί της Καβάλας (οι βασικοί είχαν χθες ρεπό). Το θέμα είχαν συζητήσει από την περασμένη εβδομάδα οι παίκτες του Ολυμπιακού. Οι παίκτες Κέρκυρας, Αστέρα Τρίπολης, Εργοτέλη και Λάρισας θα συζητήσουν για αυτό την Τετάρτη, στον Πανιώνιο σήμερα, ενώ στον Πανσερραϊκό έχει ήδη γίνει μια πρώτη συζήτηση. Ατρόμητος και Ολυμπιακός Βόλου θα ασχοληθούν με το θέμα μετά τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ την Τετάρτη, ενώ ο Ηρακλής δεν είχε λάβει μέχρι χθες το έγγραφο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook