Το γρήγορο γκολ του Μάνου Λίκα από το 6ο λεπτό έδωσε τη νίκη στην ομάδα Νέων του Πλατανιά, που επέστρεψε άμεσα στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα στο επεισοδιακό παιχνίδι των Ψαχνών την περασμένη αγωνιστική.
Το συγκρότημα του Νίκου Πασβάντη επικράτησε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ε.Σ. Χανίων του Θρασύβουλου με 1-0 για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Football League.
Στο α\’ μέρος ευκαιρία για γκολ είχε και ο Βαγιωνάκης (11\’) για τους νικητές, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 39\’ με τον Μπάτσι και τον Κολίκι (τον έκοψε προ κενής εστίας ο Μιχαήλ) και στο 41\’ με τον Νυφαδόπουλο.
Στην επανάληψη έλειψαν οι πολλές φάσεις, με την ομάδα της Φυλής να χάνει ευκαιρία στο 47\’ με τον Μπρέμη και τον Πλατανιά με τον Βαγιωνάκη.

Πλατανιάς (Νίκος Πασβάντης): Κοκκαλάς, Μπασιαδάκης, Μιχαήλ, Μπουρμπάκης, Πατρικάκης, Κονονένκο, Ροκάκης, Λίκας (73’ Μαυρεδάκης), Γαλανίδης (72’ Πατακάκης), Ντούπης, Βαγιωνάκης (82’ Κελάκης) 

Θρασύβουλος (Δημήτρης Κάσος): Πήδουλας, Ρόδης, Σαρελάς, Βασιλείου, Λύτρας, Μπουραΐμης (81 Ντίσα), Νυφαδόπουλος, Μπάτσι, Κολίτσι, Κατσιβέλας (90’ Βούλκα), Λέλος (46’ Μπρέμης)

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook