Βολές εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φ.Γεννηματά κατά του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος σε συνέντευξή του τόνισε ότι εάν η ΝΔ δεν έχει την αυτοδυναμία στις επικείμενες εκλογές, τότε θα ακολουθήσει νέα εκλογική αναμέτρηση. Η κ. Γεννηματά κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά για «μικροκομματική αλαζονεία, που καθίσταται ανεύθυνη και επικίνδυνη».

«Είναι προφανές ότι ο κ. Σαμαράς βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου», δήλωσε η κ. Γεννηματά, τονίζοντας ότι «η γραμμή του κ. Σαμαρά είναι πολύ μακριά από τις ανάγκες της πατρίδας και την αγωνία των πολιτών που θέλουν ειλικρίνεια, υπευθυνότητα, σταθερότητα και ελπίδα θεμελιωμένη σε μία ρεαλιστική εκτίμηση των δυσκολιών αλλά και των δυνατοτήτων».

«Αντί γι\’ αυτό, ο κ. Σαμαράς εξαγγέλλει σήμερα μία στρατηγική γεμάτη κομματικές ψευδαισθήσεις βγαλμένες από το χθες, που αντί να συμβάλουν στην υπέρβαση της οικονομικής κρίσης οδηγούν στην επικίνδυνη όξυνσή της» τονίζει.

Η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι απέναντι σε αυτή τη λογική, «το ΠΑΣΟΚ με τον Ευάγγελο Βενιζέλο σέβεται την κριτική και τις αγωνίες των πολιτών» και υπογράμμισε ότι «αγωνίζεται να ενώσει δυνάμεις σε μία νικηφόρα συμμαχία μεταρρυθμίσεων, υπευθυνότητας και αλληλεγγύης με στόχο την προστασία των θυσιών στις οποίες υποβάλλονται οι Έλληνες πολίτες και την οριστική υπέρβαση της κρίσης».

«Ελπίζουμε ο κ. Σαμαράς πολύ σύντομα να αντιληφθεί και να διορθώσει το ατόπημά του», κατέληξε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

 

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook