\”Τέσσερα στα τέσσερα\” για την εφηβική ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ΑΝΕΚ LINES η οποία εξασφάλισε με εντυπωσιακό τρόπο την πρόκρισή της στην τρίτη και τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος στους αγώνες που έδωσε αυτό το σαββατοκύριακο (31/3 & 1/4) στην Αθήνα.
Η πιο μεγάλη σε αξία νίκη και η οποία αποδεικνύει τις τεράστιες δυνατότητες που διακρίνουν την ομάδα του Γιάννη Ζαγουράκη, σημειώθηκε επί του Παναθηναϊκού με σκορ 9-8, νίκη που στην ουσία χάρισε στον Ν.Ο.Χ. την πρωτιά στον Α\’ Όμιλο Αττικής.
Σύμφωνα με τον Χανιώτη προπονητή: \”Συγχαρητήρια στα παιδιά τα οποία κατάφεραν και πέρασαν ως πρώτα στον Όμιλο. Παρότι ήταν ένα κουραστικό πρόγραμμα, μπόρεσαν να πετύχουν μία εύκολη όπως αποδείχτηκε πρόκριση. Είναι ευχάριστο ότι στο σημαντικότερο παιχνίδι που παίξαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό, αγωνίστηκαν με πολύ πάθος, αποδεικνύοντας ότι είναι παιδιά με μεγάλο ταλέντο. Νομίζω ότι με τις εμφανίσεις τους άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Από την άλλη, είδαμε βέβαια πού υστερούμε και ότι είμαστε πίσω σε φυσική κατάσταση, γεγονός που οφείλεται στην έλλειψη πισίνας. Εντοπίσαμε τα κενά που έχουμε και στο διάστημα που υπολείπεται μέχρι την τελική φάση θα κάνουμε μια καλή προετοιμασία για να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι\”.
Ο Ν.Ο. Χανίων ξεκίνησε με νίκη με επί του Ρεθύμνου με 11-7, ακολούθησε η επιτυχία σε βάρος του Παναθηναϊκού με σκορ 9-8, που ήταν η δεύτερη ομάδα που πήρε την πρόκριση από αυτό τον Όμιλο ενώ νίκες σημειώθηκαν επί του Νηρέα Λαμίας με 12-6 και της Γλυφάδας με 10-4.
Αναλυτικά:
Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES-Ν.Ο. Ρεθύμνου 11-7
Σκόρερ: 4 Σολογάνης, 3 Σαρτζετάκης, 2 Κοκονάς, 2 Μαζοκοπάκης
Παναθηναϊκός-Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES 8-9
Σκόρερ: 3 Σαρτζετάκης, 2 Κοκονάς, 2 Σολογάνης, 2 Μαζοκοπάκης
Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES-Νηρέας Λαμίας 12-6
Σκόρερ: 5 Σαρτζετάκης, 2 Μπιτσάκης, 2 Σολογάνης, 1 Κοκονάς, 1 Μαζοκοπάκης, 1 Παπασηφάκης
Γλυφάδα-Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES 4-10
Σκόρερ: 5 Μαζοκοπάκης, 4 Σαρτζετάκης, 1 Χατζηδάκης
nox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook