Ο Α.Ο. Χανιά με μεταμεσονύκτια ανακοίνωση του γνωστοποιεί ότι λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού με την Καλαμάτα, που είναι την Κυριακή 8 Απριλίου θα ξεκινήσει προπώληση εισιτηρίων από την Τρίτη 3 Απριλίου, από τα γραφεία της ΠΑΕ.
Ακόμα η χανιώτικη ομάδα κάνει γνωστό ότι θα σταλεί πρόσκληση προς όλες τις δημοτικές παρατάξεις, τους Δημοτικούς και Περιφερειακούς συμβούλους των Χανίων ονομαστικά και με διαπιστεύσεις ώστε να κοινοποιήσει μετά τα ονόματα αυτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
\”Η ΠΑΕ Αθλητικός Όμιλος Χανιά ανακοινώνει ότι λόγω της κρισιμότητας του αγώνα της επόμενης Κυριακής με αντίπαλο την Καλαμάτα, η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τρίτη 3 Απριλίου, από τα γραφεία της ΠΑΕ, οδός Παπαρρηγοπούλου 2-6 και στα τηλέφωνα 28210 28227 και 6909113309.

Επίσης γνωστοποιεί στους φιλάθλους του ΑΟΧ και σε όλους τους Χανιώτες  ότι θα αποστείλει γραπτή ενημέρωση-κάλεσμα προς όλες τις δημοτικές παρατάξεις, όλους τους Δημοτικούς και τους Περιφερειακούς συμβούλους Χανίων, ονομαστικά,καθώς και προς όλους τους βουλευτές Χανίων και τους πολιτικούς φορείς, προκειμένου να παρευρεθούν και να ενισχύσουν την ομάδα στην πιο δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος και ότι στην είσοδο του γηπέδου των Περιβολίων, την ημέρα εκείνη, θα λειτουργήσει γραφείο διαπίστευσης προκειμένου στο τέλος του παιχνιδιού να γνωστοποιηθεί το ποιοί από αυτούς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των φιλάθλων του  ΑΟ ΧΑΝΙΑ, με σχετική ανακοίνωση, δια του έγγραφου και ηλεκτρονικού Τύπου.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook