Είναι πολύ σημαντικό να καταναλώνουμε τρόφιμα που είναι εποχής και να ακολουθούμε την ροή της φύσης.

Έτσι τον μήνα Απρίλιο καταναλώνουμε:

Λαχανικά: αγκινάρες, άνιθος, αντίδια, βρούβες, ζοχοί, καρότα, καυκαλύθρες, κολοκύθια, κουκιά, κρεμμύδι φρέσκο, λάπαθο, μαιντανός, μαρούλι, μανιτάρια, μελιτζάνες, μυρώνια, πατάτα, πράσο, πατζάρια, πιπεριές, ραδίκι, ραπανάκι, ρόκα, σαλάτα σγουρή, σέλινο, σέσκουλο, σκόρδο,σπανάκι, σπαράγγια, φινόκιο

Φρούτα: ακτινίδια, γκρέιπ φρουτ, μανταρίνια, μπανάνα, λεμόνια, ξυνόμηλα, πορτοκάλια και φράουλες

Και μην ξεχνάτε! Επιμένουμε εποχιακά! Επιμένουμε τοπικά!

Γεωργία Σπ. Πετράκη
Διατροφολόγος- Διατροφολόγος
(Βιογραφικό σημείωμα)