Οι περισσότερες γυναίκες και ειδικά οι άντρες θαυμάζουν τα ψηλόλιγνα πόδια. Αλλά δυστυχώς, αυτά δεν τα διαθέτουν όλες οι γυναίκες. Όμως, ακόμη κι αν δεν τα διαθέτετε, μπορείτε με κάποια κόλπα να κάνετε τα πόδια σας να φαίνονται πιο μακριά.

Μπορείτε για παράδειγμα να φοράτε ψηλά τακούνια. Αυτά τα παπούτσια επιμηκύνουν την οπτική εντύπωση και κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται πιο λεπτά και πιο ψηλά.

Όπως λένε οι ενδυματολόγοι πάντως, καλό είναι να αποφεύγετε αυτά με τις μυτερές μύτες και να προτιμάτε αυτά που στρογγυλεύουν μπροστά. Κι αυτό γιατί είναι και εύκολα στο περπάτημα και παράλληλα σέξι.

Ένα άλλο μυστικό είναι οι κάλτσες πάνω από το γόνατο. Φορώντας τες, το πόδι σας θα φαίνεται πιο αδύνατο. Είναι καλό να προτιμάτε τις αδιαφανές μαύρες κάλτσες και τα καλσόν με μίνι φορέματα και σορτς. Τα σκουρόχρωμα κολάν και τα τακούνια αποτελούν έναν πολύ καλό συνδυασμό.

Επιπλέον, τα σορτς με ψηλή μέση μπορούν να δείξουν τα πόδια σας πιο ψηλά κατά μερικά εκατοστά αρκεί να τα φορέσετε με τακούνια. Μπορείτε επίσης να πάρετε μερικά μακριά ψηλόμεσα παντελόνια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook