Η (μαμά) BMW το αποφάσισε, η (κόρη) Mini προχώρησε στον σχεδιασμό και την κατασκευή των απαραίτητων  και οι κάτοχοι των Mini hatchback, Clubman και Countryman μπορούν να προμηθευτούν τον κατάλληλο εξοπλισμό για τα οχήματά τους ώστε να χαρούν τις ομορφιές της εξοχής.

Η πρώτη λύση ακούει στο όνομα \”Cowley caravan\” (τροχόσπιτο) και προσφέρει όλα όσα θα μπορούσε να ζητήσει κάποιος από ένα πολυτελές τροχόσπιτο. Αφού το \”Cowley caravan\” διαθέτει δύο κουκέτες ύπνου,  ένα δίδυμο-καυστήρα αερίου για την κουζίνα και την θέρμανση του τροχόσπιτου,  δεξαμενή νερού με αντλία, μια ηλιακή μονάδα τοποθετημένη στην οροφή για την φόρτιση μιας μπαταρίας 230 volt η οποία τροφοδοτεί με ηλεκτρική ενέργεια το ψυγείο, την TV / DVD και το στερεοφωνικό σύστημα.

\"\"

\"\"

 

Το ρυμουλκούμενο τροχόσπιτο διαθέτει ρετρό στυλ και  είναι μόνο 120 χιλιοστά πιο μακρύ από το Mini  Clubman ενώ το βάρος του δεν ξεπερνά τα  300 κιλά.

\"\"

 

Αν πάλι δεν σας αρέσει να μεταφέρεται ένα  ρυμουλκούμενο στο πίσω μέρος του δικού σας Mini, οι άνθρωποι της βρετανικής φίρμας έχουν σχεδιάσει μια δεύτερη λύση που ονομάζεται \”Swindon\” . Πρόκειται για μια σκηνή  οροφής, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί και στα τρία μοντέλα της Mini.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook