Τέσσερα ντιμπέιτ θα προτείνει να πραγματοποιηθούν κατά την προεκλογική περίοδο το ΠΑΣΟΚ. Τα δύο θα είναι μεταξύ Ευαγγέλου Βενιζέλου και Αντώνη Σαμαρά και τα άλλα με την συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών.

Όπως λέει η Ιπποκράτους, η προεκλογική αντιπαράθεση θα πρέπει να είναι μια αντιπαράθεση θέσεων και προτάσεων και πρέπει να υπάρξει πλούσιος και δημιουργικός πολιτικός διάλογος.

Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ προετοιμάζεται πυρετωδώς, βαδίζοντας προς την τελική ευθεία των εκλογών και εντός της εβδομάδας -πιθανότατά την Τετάρτη- θα ανακοινώσει τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Συνεργάτες του κ. Βενιζέλου εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την εκδήλωση ενδιαφέροντος σχετικά με τη συμμετοχή στις εκλογικές λίστες καθώς ολοκληρώθηκε η υποβολή των σχετικών δηλώσεων των ενδιαφερομένων.

Σε ορισμένες περιπτώσεις βέβαια, αναφέρουν πληροφορίες, υπάρχουν κενά τα οποία η αρμόδια επιτροπή για τα ψηφοδέλτια επιχειρεί να καλύψει με βολιδοσκοπήσεις σε στελέχη και άλλους παράγοντες κατά τόπους.

Ουσιαστικά, η έναρξη της προεκλογικής μάχης θα γίνει με τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου σε διευρυμένη σύνθεση την ερχόμενη Παρασκευή.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook