Σε στιλ glam chic φωτογραφήθηκε για το περιοδικό GLAM η Κατερίνα Παπουτσάκη και μίλησε για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιάννη Μπέζο, την υποκριτική, τη μοναξιά, τον έρωτα, τις σχέσεις αλλά και τα πάθη.

Για τον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη:

«Είναι καταπληκτικοί δάσκαλοι και είναι μοναδική η δυνατότητα που μου δόθηκε να συνεργαστώ μαζί τους. Δίπλα τους πλουτίζεις εμπειρία… Για μένα υπάρχει πάντα άγχος κάθε φορά που αντιμετωπίζω έναν ρόλο. Οι δυο αυτοί σπουδαίοι ηθοποιοί με πίστεψαν και ελπίζω να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες τους.\”

\"\"

Για την υποκριτική:

«Υπηρετώ το θέατρο με πάθος και συνέπεια από τα πρώτα χρόνια της σχολής. Από εκεί και πέρα, για όσους δεν γνωρίζουν τι κάνει καθένας από εμάς, υπάρχουν και τα βιογραφικά…»

\"\"

Για τις αλλαγές που φέρνει η ηλικία;

«Απλά μεγαλώνω, ωριμάζω και μαθαίνω. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς \”μαζεμένη\”. Εγώ νιώθω πολύ καλά, συνειδητοποιημένη, πιο ώριμη όσο περνάει ο καιρός και πολύ τυχερή που βρίσκομαι σε συνεργασίες με ανθρώπους από τους οποίους μαθαίνω πράγματα. Γενικότερα εξελίσσομαι τόσο μέσα στο πλαίσιο της δουλειάς αλλά και ως άνθρωπος.»

Για την ωραιότερη μέρα της ζωής της:

«Όταν γεννήθηκε ο αδερφός μου! Τον αγαπάω πάρα πολύ και είμαστε πολύ δεμένοι. Πάντα ήθελα να έχω έναν αδερφό. Έτσι όταν γεννήθηκε και ήρθε στο σπίτι άλλαξαν τα πάντα για μένα. Ήμουν πλέον η μεγάλη αδερφή.»

\"\"

Για την τελευταία φορά που έκλαψε για κάποιον άντρα

«Πριν από λίγες μέρες, όταν μιλούσα με τον πατέρα μου στο τηλέφωνο και άκουγε την \”Μαρκίζα\”. Συγκινηθήκαμε κι οι δυο γιατί κάτι μας θυμίζει.»
Για τα πάθη της

«Το πάθος είναι μέρος της ζωής μας. Την κάνει έντονη κι ενδιαφέρουσα. Προσωπικά, δεν μου αρέσουν η μετριότητα και οι συμβιβασμοί.»

\"\"

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook