Ο Α.Ο. Χανιά δίνει την Κυριακή 8 Απριλίου ακόμα ένα κρίσιμο παιχνίδι για το μέλλον του στη Football League 2, με αντίπαλο την Καλαμάτα και χρειάζεται τη στήριξη όλων των Χανιωτών. Με επιστολή της η χανιώτικη ομάδα προσκαλεί τους τοπικούς φορείς να βρεθούν στο πλάι των παικτών του Γιάννη Πετράκη.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει τα εξής:

"Προς κυρίους Δημοτικούς Συμβούλους Χανιών,

Ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά μετά από μια μακρά δύσκολη περίοδο αστάθειας, βαδίζει στον δρόμο της οικονομικής εξυγίανσης και χτίζει μια ομάδα για το μέλλον, δίχως οικονομικές υπερβολές και υπερβάσεις, με ένα ρόστερ που απαρτίζεται από 13 Χανιώτες παίκτες και συνολικά 19 Κρητικούς ποδοσφαιριστές.
Την Κυριακή 8 Απριλίου η ομάδα μας αγωνίζεται στα Περιβόλια με αντίπαλο την Καλαμάτα, σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο ματς. Επειδή θεωρούμε ότι ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά δεν είναι προσωπικό μας ζήτημα, αλλά ζήτημα που αφορά όλη τη φίλαθλη και μη Χανιώτικη κοινωνία, όλη την πόλη, άρα και τους εκλεγμένους εκπροσώπους της, πιστεύουμε ότι η παρουσία όλων σας στον αγώνα αυτόν είναι επιβεβλημένη.
Στην είσοδο του Γηπέδου θα υπάρχει υπεύθυνος διαπίστευσης όπου οι δημοτικοί σύμβουλοι που θα προσέρχονται θα μπορούν να δηλώνουν το όνομα τους, ώστε να ακολουθήσει την επόμενη του αγώνα γνωστοποίηση μέσω του έγγραφου και ηλεκτρονικού Τύπου των Δημοτικών συμβούλων που προσήλθαν για να υποστηρίξουν την ομάδα της πόλης. Προσβλέπουμε στην παρουσία σας όχι με την έννοια του καταναγκασμού αλλά της καλής διάθεσης και της συνειδητής συνένωσης όλων των χανιώτικων δυνάμεων.

Γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε!


Το Δ.Σ. και η Επιτροπή Στήριξης του Αθλητικού Ομίλου Χανιά"
Λευτέρης Αντωνακάκης