Ησυχία. Το μόνο που ακούγεται είναι το πληκτρολόγιο του υπολογιστή και ο άνεμος που μπαίνει από τα παράθυρα. Ο Μίκαελ κλείνει το λάπτοπ και πηγαίνει στο κρεβάτι. Εκεί τον περιμένει η Λιζμπέθ, μόνο με τα εσώρουχα και ένα τατουάζ να κοσμεί το κορμί της. Ο Μίκαελ δεν μπορεί να αντισταθεί. Σαγηνεύεται. Και πώς να μπορέσει άλλωστε, αφού αυτό το κορίτσι που έχει απέναντι του είναι η χυμώδης Σάσα Μπάστα.

Αναμφισβήτητα ,η Σάσα θα έπρεπε να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία “Το Κορίτσι Με Το Τατουάζ”. Η Σάσα θα έπρεπε να έιναι γυμνή στο κρεβάτι και χωρίς πολλά λόγια (σχεδόν καθόλου λόγια) να αποπλανήσει τον συνεργάτη της. Αλλά δεν πειράζει, το κορίτσι μας, μας έχει δώσει αρκετές γυμνές φωτογραφίες ώστε να μπορέσουμε να φτιάξουμε στην φαντασία μας αυτή τη σκηνή.

 

\"\"

 

Την Σάσα την ξέρεις χρόνια. Πολλά. Από τότε που ενηλικιώθηκε. Σου συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Μία γυμνή φωτογράφηση στο Nitro.

 

\"\"

 

Από τότε, έχει κάνει αρκετές φωτογραφίσεις. Την είδες με εσώρουχα -ή και χωρίς- και πάντα σε περίοπτη θέση βρισκόταν το τατουάζ στην πίσω πλευρά του κορμιού της. Μία νεράιδα να κοσμεί το καλύτερο σημείο του σώματός της. Είναι τόσο χαρακτηριστικό -τατουάζ αλλά και σημείο- που δεν μπορείς να το ξεχάσεις.

 

Γι\’ αυτό και είπε να το ομορφύνει. Να το διανθίσει λίγο. Να του βάλει αστέρια. Να το κάνει ακόμα πιο σαγηνευτικό.

 

Δες το πριν:

\"\"

 

… και δεστο τώρα:

\"\"

 

Δεν έγινε πολύ καλύτερο;

 

Η Σάσα στην τελευταία της φωτογράφηση στο Nitro κατάφερε να δείξει κάτι που τόσο καιρό είτε δεν ήθελε να βγάλει, είτε δεν ήξερε ούτε η ίδια ότι κατέχει. Δηλαδή το πόσο καλό μοντέλο είναι. Πόσο ερωτική και σαγηνευτική μπορεί να είναι όχι μόνο με εσώρουχα αλλά φορώντας ρούχα (!):

\"\"

yupi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook