Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αποκριάτικη εκδήλωση στον Αθάνατο –Γωνιά στην αίθουσα του Δημαρχείου του τέως Δήμου Νικηφόρου Φωκά την περασμένη Παρασκευή.

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα εκδηλώσεων και ο χώρος υποδοχής από μικρούς και μεγάλους, που ψυχαγωγήθηκαν από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τις μάσκες και τα προσωπεία της κ. Βάσως Λίπα. Όσο για τους ξυλοπόδαρους, τράβηξαν την προσοχή όλων με τα παιχνίδια τους και ενθουσίασαν ιδιαίτερα τους μικρούληδες μασκαράδες.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν στους ρυθμούς της αποκριάτικης μουσικής τον πλούσιο μπουφέ, που ήταν μία προσφορά των Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής, τους οποίους και ευχαριστούμε για τη συνδιοργάνωση και την άψογη συνεργασία τους!

Η υπεύθυνη συντονισμού των Πολιτιστικών Συλλόγων του τέως Δήμου Νικ. Φωκά κ.Αναστασία Αποστολάκη δήλωσε ότι ο συνδυασμός του εορτασμού του προπομπού από όλα τα χωριά του τέως Δήμου Νικηφόρου Φωκά και η υποδοχή που έγινε από τους πολιτιστικούς συλλόγους καθώς και η αποκριάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, ήταν μια νέα αρχή πολύ επιτυχής με τη συνεργασία της ΚΕΔΗΡ-Γραφείο Πολιτισμού και του Δήμου Ρεθύμνης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook