Απαραίτητη κρίθηκε η επίσκεψη ιατρού Παιδονευρολόγου στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης  Παιδιών με Αναπηρία Ηρακλείου Κρήτης – παράρτημα Πόμπιας (πρώην ΚΕΠΕΠ) όπως διαπιστώθηκε και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Διοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Πανίκου Καρατσή στις  7/3/2012 στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης  Παιδιών με Αναπηρία και μετά την εκτίμηση της κατάστασης υγείας των ωφελούμενων παιδιών από την κ Κόκκορη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης στόχος είναι η συνεχή και τακτική παρακολούθηση όλων των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν τα παιδιά τα οποία βρίσκονται σε αδυναμία μετακίνησης.

Ο Διοικητής της 7ης ΥΠΕ κ. Πανίκος Καρατσής επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευαισθησίας, δεσμεύτηκε να στείλει ομάδα γιατρών για την εξέταση και τακτική παρακολούθηση της υγείας των παιδιών.

Έτσι με πρωτοβουλία του, την ερχόμενη  Πέμπτη 5/4/2012 ο γιατρός κ. Βουτουφιανάκης Σπύρος, Παιδονευρολόγος του Γ.Ν. «Βενιζέλειο – Πανάνειο» καθώς και η κ Γραφάκου Όλγα, ιατρός Παιδίατρος με εξειδίκευση στα μεταβολικά νοσήματα από το ΚΥ Σπηλίου θα επισκεφθούν το ίδρυμα για να εξετάσουν τα παιδιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook