Σε λάθος άνθρωπο πήγε να κάνει επίδειξη των «προσόντων» του ένας σάτυρος γύρω στα 60, στην περιοχή του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα! Η ανήλικη κοπέλα μπροστά στην οποία γυμνώθηκε, τον πήρε στο… κυνήγι χτυπώντας τον με τα… ψώνια που κρατούσε!

Ο άγνωστος επιδειξίας πέτυχε μόνη την 17χρονη κοπέλα ενώ επέστρεφε στο σπίτι της από το σούπερ μάρκετ και, όταν τον πλησίασε, στράφηκε προς το μέρος της επιδεικνύοντάς της τα γεννητικά του όργανα! Η ανήλικη κοπέλα τρομοκρατήθηκε αρχικά, αλλά ανέκτησε γρήγορα την ψυχραιμία της και αιφνιδιάζοντας τον ανώμαλο του… επιτέθηκε με την τσάντα από το σούπερ μάρκετ!

Ο δράστης το έβαλε στα πόδια, αλλά η ηλικία του δεν τον βοηθούσε! Έτσι, το «θύμα» έγινε… θύτης και συνέχισε να τον καταδιώκει φωνάζοντας και χτυπώντας τον με τα ψώνια! Τελικά, ο ηλικιωμένος σάτυρος κατάφερε να απομακρυνθεί πριν προλάβουν να παρέμβουν οι περίοικοι. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τον ίδιο που έχει αναστατώσει αρκετές διερχόμενες γυναίκες και στο πρόσφατο παρελθόν στην ευρύτερη περιοχή, αλλά δεν έχει εξακριβωθεί η ταυτότητά του.