Μοίραζε λαχνούς για να ενισχύσει υποτίθεται τους εργαζομένους στην καθαριότητα του Δήμου Ιεράπετρας αλλά από ότι αποδείχτηκε σκοπό είχε να ενισχύσει μονάχα την τσέπη του.

Πρόκειται για τη δράση ενός απατεώνα που εξαπάτησε ανυποψίαστους πολίτες στην πόλη της Ιεράπετρας, γρήγορα όμως έπεσε στα δίχτυα των Αρχών.

Ειδικότερα, όπως δημοσιεύει το radiolasithi.gr,  ένας Ηρακλειώτης, προκειμένου να εισπράξει χρήματα από επαγγελματίες της κεντρικής πλατείας της πόλης, πουλούσε λαχνούς για να στηρίξει δήθεν με τα έσοδα τους εργαζόμενους καθαριότητας του Δήμου, για να αγοράσουν το κρέας τις ημέρες του Πάσχα!

Το νέο δεν άργησε να φτάσει στον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Μανόλη Κατρίνη, που μαζί με έναν υπάλληλο της δημοτικής αστυνομίας βρέθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά στην πλατεία Ελευθερίας.

Συγκέντρωσαν πληροφορίες από ανθρώπους που ήδη είχαν αγοράσει λαχνούς, για την εξωτερική του εμφάνιση και κατάφεραν να τον εντοπίσουν τη στιγμή που έμπαινε σε πιστωτικό ίδρυμα της περιοχής.

Στη συνέχεια, η υπόθεση αυτή μεταφέρθηκε στις αρμοδιότητες της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Ιεράπετρας όπου τον συνέλαβαν για ανάκριση.

Εκεί αποκάλυψε ότι είχε έρθει από το Ηράκλειο και ότι, δεν είχε καμία σχέση με τους εργαζόμενους του Δήμου που εξ' ονόματός τους ζητούσε ελεημοσύνη.