Μανδαρίνοι του υπουργείου Οικονομικών προχώρησαν στην συνταξιοδότηση του επικεφαλής της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κρήτης.

Όπως αποκαλύπτει το Pheme.gr για ένα αστείο διαδικαστικό θέμα η Διεύθυνση Προσωπικού Τελωνείων του υπουργείου Οικονομικών έσπευσε, ερήμην της πολιτικής ηγεσίας, να συνταξιοδοτήσει πρόωρα το κ. Στέλιο Λαντζουράκη, διευθυντή της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΣΔΟΕ Κρήτης, ο οποίος χειρίζεται εν εξελίξει υποθέσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ και το έργο του έχει αναγνωρισθεί από όλα τα υπερεσιακά όργανα και τους επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου!

Για το λόγο αυτό ο κ. Λαντζουράκης εξαιρέθηκε από την εφαρμογή του μέτρου της εφεδρείας, κάνοντας χρήση της διάταξης περί αναπηρίας άνω του 67%.

Μάλιστα, με διαπιστωτική πράξη ορίστηκε ότι θα παρέμενε στη θέση του μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2013.

Η μοναδική υποχρέωση του διευθυντή της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΣΔΟΕ Κρήτης ήταν να προσκομίσει στο αρμόδια διεύθυνση προσωπικού του υπουργείου Οικονομικών τη γνωμάτευση της Υγειονομικής Υπηρεσίας που θα επικυρώνει και τυπικά το ποσοστό αναπηρίας του.

Ως τελευταία ημέρα που έπρεπε να προσκομίσει προς την υπηρεσία ο κ. Λαντζουράκης τη σχετική βεβαίωση είχε ορισθεί η 27 Φεβρουαρίου 2012.

Έλα όμως που η Υγειονομική Υπηρεσία δεν συνεδρίασε αυτό το διάστημα με δική της υπαιτιότητα..

No συνεδρίαση όμως της Υγειονομικής Υπηρεσίας, No βεβαίωση αναπηρίας.

Έτσι η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Προσωπικού κυρία Παρασκευή Αδικημενάκη, άθελα της.. αδίκησε τον συντοπίτη της κ. Λαντζουράκη, και έσπευσε να τον συνταξιοδοτήσει πριν την ώρα του!

\”Αν κάποιοι ευθυνόφοβοι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών δεν γνωρίζουν που πατούν και που βαδίζουν και θέλουν να διαλύσουν το ΣΔΟΕ να μας το πουν για να λάβουμε κι εμείς τα μέτρα μας\”, σχολίασε με σκωπτικό τρόπο στο Pheme.gr υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΔΟΕ!

Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα το ευτυχές έτος του 2012 και στις ελεγκτικές υπηρεσίες της χώρας, οι οποίες υποτίθεται ότι βρίσκονται στο κυνήγι της πάταξης της φοροδιαφυγής

preme.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook