Την πεποίθησή του πως η Χερσόνησος θα είναι έτοιμη απέναντι στα Χανιά και στον Πανηλειακό, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Ευγένιος Κίτσας.

Ο επιθετικός των ερυθρόλευκων τόνισε (στο athleticradio) πως το παιχνίδι με τον Πανηλειακό είναι πιο κρίσιμο για την καμπή του πρωταθλήματος, ενώ χαρακτήρισε «τελικό» την αναμέτρηση με τα Χανιά όπου σύμφωνα με τον πρώην παίκτη του Πλατανιά «…ακόμα και η ισοπαλία είναι πολύ καλό αποτέλεσμα» .

Όσον αφορά την προετοιμασία της Χερσονήσου, ο έμπειρος επιθετικός υπογράμμισε ότι «γνωρίζουμε ότι είναι ένα Κρητικό ντέρμπι. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά την εβδομάδα που είχαμε ρεπό προκειμένου να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στον Βύζαντα Μεγάρων. Το ματς με τα Χανιά και αυτό με τον Πανηλειακό θα κρίνουν πολλά για την πορεία της Χερσονήσου».

Αναφερόμενος στον αντίπαλο της Χερσονήσου, ο Ευγένιος Κίτσας συμπλήρωσε «η κατάσταση για τα Χανιά είναι αρκετά δύσκολη. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και πάμε την Κυριακή για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι θα κρίνει πολλά το μεταξύ μας παιχνίδι. Βέβαια, ο ΑΟΧ έχει πιο δύσκολο πρόγραμμα από εμάς. Ακόμα και η ισοπαλία είναι πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook