Σε μια πολύ όμορφη διαδρομή στα Αγκουσελιανά Ρεθύμνου διεξήχθη το τοπικό πρωτάθλημα Κρήτης στην ορεινή ποδηλασία. Ο καιρός ιδανικός και οι αθλητές από το πρωί ανυπομονούσαν να ξεκινήσουν. 
Την αρχή την έκανε η κατηγορία παίδων με τον Καλαιτζάκη Κώστα να τερματίζει 1ος με διαφορά και 5ος ο συναθλητής του Πανηγυράκης Γιάννης.

Στην κατηγορία εφήβων κυριάρχησε ο ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES καταλαμβάνοντας τα 3 μετάλλια, με τον Κακαβελάκη Γιάννη να τερματίζει 1ος και να τον ακολουθούν στην 2η και 3η θέση ο Κοπανάκη Δημήτρης και Κορτσιδάκης Μιχάλης.

Στην κατηγορία ανδρών υπήρξε μονόλογος από την ομάδα του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES να κερδίζει τις πρώτες 6 θέσεις, ο Νικολάου Γιώργος έδειξε να εγκλιματίζεται από την 1η χρόνιά και να κερδίζει το τοπικό πρωτάθλημα και να τον ακολουθούν, Χαιδεμενάκης Δημήτρης, Ροβάκης Δημήτρης, Χαιδεμενάκης Χαράλαμπος, Περάκης Ανδρέας και Ιωαννίδης Αλέξης. 

Στους Μάστερ α ο Σφακιανάκης Χάρις κέρδισε με άνεση και 3ος ήταν ο Κουτρουμπάς Βαγγέλης. 

Στους μάστε β νικητής ήταν ο Μεντάκης Μανόλης, 3ος ήταν ο Φραγκιουδάκης Γιώργος, 5ος ο Μαρκογιαννάκης Δημήτρης και 6ος ο Λιοδάκης Ηλίας.

Στην κατηγορία όπεν νικητής ήταν ο Κακαβελάκης Γιώργος, 2ος ο Μαργαρώνης Πελος και 3ος ο Αλευράκης Γιώργος. 

O ΤΑΛΩΣ ευχαριστεί θερμά όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και τον χρυσό χορηγό ΑΝΕΚ LINES, τον κύριο χορηγό ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ και τους χορηγούς IDEAL bikes, ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ, MINOA PALACE resort and spa και Μικρό Καφενείο.
talosteam.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook