Αν και πολλές γυναίκες τα παραμελούν, τα φρύδια είναι ένα από τα βασικά στοιχεία του προσώπου μας.Δώστε ένταση και γοητεία στο βλέμμα σας, ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές για καλοσχηματισμένα φρύδια:

- Ξεκινήστε με το βούρτσισμα των φρυδιών σας, είτε με βουρτσάκι φρυδιών είτε με το δάχτυλό σας. Αν εξέχει κάποια τρίχα κατά πολύ, μη διστάσετε να την ψαλιδίσετε ελαφρά, ώστε το σχήμα να είναι ομοιόμορφο. Θυμηθείτε ότι η τρίχα που βρίσκεται πλησιέστερα προς τη μύτη τείνει να είναι η μεγαλύτερη.

- Επιλέξτε ένα μολύβι φρυδιών που να ταιριάζει με την απόχρωση των μαλλιών σας. Το χρώμα δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ σκούρο, αλλά ούτε και πολύ ανοιχτό για εσάς. Συμπληρώστε το χρώμα όπου έχετε κενά στα φρύδια. Αν είναι αραιά, με αυτό το βήμα μπορείτε να τους δώσετε ένταση.

- Μη βγάζετε τα φρύδια σας υπερβολικά. Δεν είναι ωραίο αισθητικά να έχετε γραμμές, αντί για φρύδια, πάνω από τα μάτια σας. Τα σχετικά παχιά -φυσικά- φρύδια, που βλέπουμε να έχουν τα μοντέλα στις πασαρέλες, είναι καλύτερα και από μάσκαρα.

- Για να κοντρολάρετε τα φρύδια σας και να τους δώσετε τη σωστή φορά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ελαφρύ gel.

Myworld