«Μισογεμάτο και όχι μισοάδειο… είναι το ποτήρι» για τους ανθρώπους του Πλατανιά η διαμορφωθείσα κατάσταση στην βαθμολογία της fl2 μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής. Μπορεί κόντρα στον Βύζαντα να χάθηκε η ευκαιρία να βρεθεί μόνος στη κορυφή σε απόσταση δυο πόντων από τη Κόρινθο, αλλά το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι με τον βαθμό που κέρδισαν έπιασαν για πρώτη φορά -στην ιστορία τους- «ταβάνι», κρίνεται ικανοποιητικό και πολύ θετικό.

Άλλωστε όπως σχολιάζουν στο Μάλεμε «…κάποτε θα ερχόταν και η γκέλα», δείχνοντας έτοιμοι να διαχειριστούν την κατάσταση. Οπότε δεν τίθεται κανένα θέμα απογοήτευσης, αλλά αντίθετα στο στρατόπεδο των πρωτοπόρων θεωρούν ότι ίσως αυτό στο στραβοπάτημα μπορεί να έχει και θετικά αποτέλεσμα, πεισμώνοντας ακόμα περισσότερο τους παίκτες να διεκδικήσουν τον μεγάλο στόχο της ανόδου..

Η προετοιμασία ξεκίνησε τη Τρίτη με πρωινή προπόνηση, ενώ ο Καβακάς θα αξιοποιήσει το ρεπό της Κυριακής με φιλικό κόντρα στην Επισκοπή που θα γίνει τη Παρασκευή (σε ποια έδρα θα κριθεί από τον καιρό). Το Σαββατοκύριακο οι παίκτες θα έχουν ρεπό ενώ από Δευτέρα θα αρχίσει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει του Χανιώτικου ντέρμπι με τον ΑΟΧ που θα γίνει στο Μάλεμε για μεθεπόμενη 24η αγωνιστική.

Στις προπονήσεις ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν Λούκετς και Προβατίδης ο οποίος εκφράζεται η αισιοδοξία ότι ίσως να είναι έτοιμος ακόμα και στο ματς με τα Χανιά. Διαφορετικά θα επιστρέψει στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανηλειακό.

Το θετικό για τον τεχνικό του Πλατανιά είναι ότι στο παιχνίδι με τον Κεραυνό το οποίο οι ερυθρόλευκοι θα το πάρουν στα χαρτιά θα εκτίσει την τιμωρία του ο Νίκος Κατσικοκέρης ο οποίος με τον Βύζαντα συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Στο ίδιο ματς θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του ο Πότσι (είχε συμπληρώσει κάρτες στο ματς με τη Ρόδο), ενώ τη δεύτερη θα ξεχρεώσει στο παιχνίδι με τον Πανηλειακό.

Τέλος τις επόμενες μέρες θα κληθεί σε απολογία από τη διοίκηση του Πλατανιά, ο Άκης Μαζιώτης ο οποίος συμμετείχε στη σύρραξη που δημιουργήθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Βύζαντα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook