Η Ελεονώρα Μελέτη αφήνει την πρωινή ζώνη και μετακομίζει στη μεσημεριανή, απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη. Οι δύο παρουσιάστριες θα διασταυρώσουν ξανά τα ξίφη τους, προσπαθώντας να κερδίσει η μία την άλλη στη μάχη της τηλεθέασης. Πρώτοι την είδηση είχαν πληροφορηθεί οι αναγνώστες της zougla.gr από τη στήλη «Τα νέα του ΜΠΙ-ΚΟΥ-ΤΙ» της Νανάς Παλαιτσάκη στις 30 Μαρτίου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ καναλιών και ιστοσελίδων που κάνουν λόγο την Τρίτη 3 Απριλίου για «αποκλειστικές πληροφορίες», στα σχέδια των υπευθύνων του STAR ήταν να μετακομίσουν την «Πρωινή Μελέτη» στη μεσημεριανή ζώνη την επόμενη σεζόν. Τελικά όμως, λόγω της συνεχούς φθίνουσας διαφημιστικής «πίτας» στην πρωινή ζώνη, αποφάσισαν να επισπεύσουν τις διαδικασίες. Έτσι, αμέσως μετά το Πάσχα, η Ελεονώρα Μελέτη θα ξεκινήσει να παρουσιάζει τη «Μεσημεριανή Μελέτη».

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η «Μεσημεριανή Μελέτη» θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 18 Απριλίου. Ωστόσο, λόγω κάποιων τεχνικών θεμάτων, ενδέχεται να πάρει παράταση και να βγει στον αέρα τη Δευτέρα 23 του μήνα. Το μεσημεριανό πρόγραμμα του STAR θα ξεκινά με την Ελεονώρα και τους συνεργάτες της on air από τις 13.00 έως τις 15.30, παραδίδοντας τη σκυτάλη στην Τατιάνα, η οποία θα κάνει εκπομπή μέχρι τις 17.30, οπότε θα προβάλλεται δελτίο ειδήσεων

Η σημαντικότερη αλλαγή όμως για τους «κατοίκους» στο κανάλι της Κηφισιάς από τη μετακόμιση της Ελεονώρας στη μεσημεριανή ζώνη είναι το «κόψιμο» της εκπομπής «Made in Star». Η εκπομπή που παρουσίαζε η Νικολέτα Ράλλη θα ρίξει οριστικά τίτλους τέλους τη Μεγάλη Εβδομάδα, ενώ γίνονται προσπάθειες οι περισσότεροι συνεργάτες της παρουσιάστριας να απορροφηθούν σε άλλες εκπομπές του σταθμού.

Τι είχε αποκαλύψει η zougla.gr

Παραθέτουμε απόσπασμα από το κείμενο της 30ης Μαρτίου της Νανάς Παλαιτσάκη:

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΥΤΑ ΝΕΑ
ΣΤΟ ΣΤΑΡ!
Στα χαρακώματα οι τεχνικοί με τη διοίκηση. Γνωστό αυτό εδώ και καιρό.
Χτες έγινε σύσκεψη. Όχι στο ΣΤΑΡ. Αλλού συναντήθηκαν οι επικεφαλής.

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ – ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
1. Το πρόγραμμα του καναλιού θέλει ΡΙΖΙΚΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
2. Η «ΠΡΩΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ», θέλουν να ξεκινάει το μεσημέρι στη μία. Το πρόβλημα με τη χρήση του πλατό, καθώς βγαίνουν από τον ίδιο χώρο και η Μελέτη και η Στεφανίδου, λύνεται εύκολα, αν τοποθετήσουν «σάντουιτς» ένα δελτίο ειδήσεων.

ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ
Αν ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΩΡΑ, το πρόγραμμα, ενάμιση μήνα πριν την ολοκλήρωση της σεζόν, θα υπάρξει συρρίκνωση προσωπικού, που σημαίνει ότι:

Η αξιοπιστία του καναλιού τραυματίζεται, σε μια περίοδο πολύ κρίσιμη, γιατί ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!
ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΣ.

Λίγο πριν στείλω στη ζούγκλα το «μπικουτί», τα κανάλια ενημερώθηκαν ότι πρέπει να υπολογίζουν στις εκπομπές τους κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, εννέα υποψήφιους!!!

(Αυτό σημαίνει ότι σύμφωνα με τις μετρήσεις μπαίνουν στη Βουλή 9 κόμματα)
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 9 λοιπόν είναι Ο ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ( Χ ) που θα παίξει ρόλο στις αποφάσεις των στελεχών για το πρόγραμμα του ΣΤΑΡ
Ο ΛΟΓΟΣ!
Πού θα χωρέσουν τόσοι υποψήφιοι;
ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ:
1 . Να διαλυθεί το πρόγραμμα εξαιτίας των εκλογών
2 . Να δημιουργήσουν ζώνη αποκλειστικά ενημερωτική
Το πρώτο το ξεχνάμε. Οι λόγοι ευνόητοι.

ΠΟΙΑ ΖΩΝΗ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;
Η πρώτη υποψήφια ως ζώνη είναι Η ΠΡΩΙΝΗ και η δεύτερη η ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ που είναι ήδη «νεκρή» από άποψη τηλεθέασης.
Ή θα μεταφέρουν την Ελεονώρα μεσημέρι στη μία, δίνοντας τις πρωινές ώρες σε μια εκπομπή ενημερωτικό προεκλογική ή θα τοποθετήσουν τις πολιτικές αντιπαραθέσεις σε μια ζώνη ήδη «νεκρή» από άποψη τηλεθέασης.

ΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ
ΤΟ ΣΤΑΡ θα επιχειρήσει τη μετάβαση, με το όσο πιο ανώδυνο τρόπο γίνεται α) για το prestige του και β) για να μην χάσουν 100 άνθρωποι δουλειές, γιατί, αν καταργηθεί όοοοοολη η πρωινή ζώνη, ο αριθμός των εργαζομένων φτάνει τους εκατό.
ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Η εβδομάδα ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΘΩΜΑ… Να κλείσει δηλαδή το πρόγραμμα ως έχει για Mεγάλη Eβδομάδα και με τον γυρισμό των παιδιών στα σχολεία να έχει αλλάξει το πρόγραμμα.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook