Σε μια προσπάθεια να αποτραπεί η πραγματοποίηση της απεργίας που προκήρυξε η ΠΝΟ για τη Μεγάλη Εβδομάδα, προκαλώντας αντιδράσεις, η υπουργός Ανάπτυξης Αννα Διαμαντοπούλου απηύθυνε επιστολή στον Γ.Χαλά, καλώντας τον σε συνάντηση εντός της ημέρας, προκειμένου να συζητηθούν τα αιτήματα των ναυτεργατών.

Στην επιστολή της, η Αννα Διαμαντοπούλου σημειώνει: «Μία ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση στα ΜΜΕ της πρόθεσής σας να απεργήσετε κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, δεν έχω λάβει ούτε εγώ ούτε οι άλλοι αρμόδιοι Υπουργοί καμία επιστολή, ούτε αίτημα που να εξηγείτε τα νέα θέματα ή αιτήματα που πρόεκυψαν μετά τη λύση της προηγούμενης απεργίας.

»Επειδή και οι επιπτώσεις της απεργίας, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, είναι τεράστιας σημασίας για την εθνική οικονομία, για τους νησιώτες και την οικονομική και κοινωνική συνοχή των νησιών, για τους πολίτες αλλά και τον κλάδο στον οποίο εργάζεστε, σάς καλώ άμεσα σε διάλογο με την παρουσία όλων των αρμόδιων υπουργείων που θεωρείτε ότι εμπλέκονται.

»Θα παρακαλούσα για την άμεση και σωστή οργάνωση της συζήτησης να μάς αποστείλετε τα θέματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης και τις λύσεις που προτείνετε. Η συνάντηση θα ήταν χρήσιμο να γίνει εντός της ημέρας».

 

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook