Η Τράπεζα Κύπρου προχώρησε πρόσφατα στη στήριξη του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δ. Χανίων, αντιλαμβανόμενη τον σημαντικό ρόλο που επιτελεί στην ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της πόλης μας και των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση.

Συγκεκριμένα, η Τράπεζα προχώρησε στην αγορά και διάθεση τροφίμων στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο», το οποίο παρέχει δωρεάν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους κοινωνικά και οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας. 

Η ενέργεια της Τράπεζας εντάσσεται στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Τράπεζας Κύπρου, που επικεντρώνεται στους τομείς της Εκπαίδευσης και του Παιδιού, του Πολιτισμού, της Εθελοντικής Προσφοράς και του Περιβάλλοντος.


Το κτήριο της Τρ. Κύπρου στην οδό Στρ. Τζανακάκη 94 - 96

Σε επικοινωνία που είχαμε με την Αντιδήμαρχο Χανίων αρμόδια για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Παιδείας, κα. Χρυσούλα Χατζηδάκη, ευχαρίστησε την Τράπεζα Κύπρου για την προσφορά της και τόνισε οτι "η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου στηρίζεται σε ανάλογες ενέργειες και η βιωσιμότητα του εξαρτάται απο τον κάθενα μας ξεχωριστά, αλλά και από όλους μας, γιατί όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα."