Εβδομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης συνδιοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολη Γορτύνης και Αρκαδίας, ο Δήμος Φαιστού, Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, καθώς και Πολιτιστικοί Σύλλογοι.

Μετά τη «Φάτνη Προσφοράς» για τις γιορτές των Χριστουγέννων, ο Δήμος Φαιστού συνεχίζει την κοινωνική ενεργοποίηση του, διευρύνοντας τη δράση του με την αγαστή συνεργασία και υποστήριξη ανθρώπων και φορέων που συμμετέχουν εθελοντικά στη στήριξη του κοινωνικού συνόλου. Σκοπός της συγκεκριμένης ενέργειας, είναι η στήριξη ανθρώπων που το έχουν ανάγκη, για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ρούχα και τρόφιμα πρόκειται να συλλέξουν η Ιερά Μητρόπολη, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι και τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας σε συνεργασία με το Δήμο Φαιστού. Συλλογή τροφίμων και προϊόντων πρόκειται να γίνει παράλληλα την Παρασκευή 6 Απριλίου στην πλατεία Τυμπακίου και το Σάββατο 7 Απριλίου στην πλατεία Δημαρχείου στις Μοίρες, κατά τις ώρες του παζαριού.

Όσοι παράλληλα επιθυμούν να προσφέρουν, εκτός από τις ημέρες που πραγματοποιούνται παζάρια, μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα του Δήμου Φαιστού 28923 40 202 και 28923 40 240, προκειμένου να ενημερώνονται για τις ενέργειες που μπορούν να πραγματοποιήσουν.

Τα τρόφιμα, αλλά και ο ρουχισμός που θα συλλεχθούν από τη συνολική προσπάθεια πρόκειται να διανεμηθούν μετά τη Μεγάλη Τετάρτη σε οικογένειες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook