Ένα ακόμη βήμα για τη λειτουργία του Βιοτεχνικού Πάρκου Καστελίου, σημειώθηκε κατά την πρώτη Γενική Συνέλευση των μετόχων του που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Απριλίου στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης έγινες εκτενής ενημέρωση για τις πρωτοβουλίες που έχουν ήδη αναληφθεί σχετικά με τη σύσταση του Πάρκου αλλά και τις ενέργειες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του έργου. Συμμετείχαν όλοι οι μέτοχοι, εκπρόσωποι των δύο ιδρυτικών φορέων (Επιμελητήριο Ηρακλείου και Δήμος Μινώα Πεδιάδος) καθώς επίσης ο Τεχνικός Σύμβουλος Μανώλης Μπαλτάς και εκπρόσωποι των δυο Συνεταιριστικών Τραπεζών της Κρήτης.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης επανέλαβε την πρόσθεση του Επιμελητηρίου να ολοκληρωθεί το έργο και τόνισε τη σημασία της συμμετοχής των επιχειρηματιών τόσο του Δήμου Μινώα όσο και της ευρύτερης περιοχής.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης επισήμανε ότι η ευρύτερη περιοχή οριοθετείται χωροταξικά, λόγω του ρυθμιστικού σχεδίου Ηρακλείου αλλά και του χωροταξικού σχεδιασμού του Δήμου και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο δήμος θα είναι μπροστά στις εξελίξεις τόσο για το πάρκο όσο και για το αεροδρόμιο. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το Επιχειρηματικό Πάρκο στο Καστέλι είναι ένα έργο πνοής για τον τόπο, το οποίο στηρίζει ολόκληρος ο Δήμος ώστε να ολοκληρωθεί εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος γιατί είναι επιτακτική ανάγκη πολλών τοπικών επιχειρήσεων που θέλουν να λειτουργήσουν σ’ έναν οργανωμένο χώρο με σύγχρονες υποδομές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook