Σε επέμβαση για καρδιακή αρρυθμία υπεβλήθη σήμερα σε αμερικανικό νοσοκομείο στο προάστιο Νεϊγί του Παρισιού, ο 76χρονος θρύλος του γαλλικού κινηματογράφου, Αλέν Ντελόν.

Ο ίδιος ο ηθοποιός δήλωσε ότι η προγραμματισμένη επέμβαση πήγε καλά, τονίζοντας ότι το τελευταίο διάστημα είχε ταλαιπωρηθεί και δεν ένιωθε πολύ καλά.

«Χειρουργήθηκα πριν από 2 ώρες» δήλωσε τις 12.30 (ώρα Γαλλίας) από το δωμάτιό του ο ηθοποιός.

«Ήταν προγραμματισμένο. Εδώ και 15 ημέρες είχα ζαλάδες και εμετούς. Μου έκαναν μια αξονική: όλα είναι καλά από νευρολογικής άποψης. Ανακαλύψαμε ωστόσο μια καρδιακή αρρυθμία. Είναι κάτι που συμβαίνει σε ανθρώπους όπως εγώ, όταν συσσωρεύονται συναισθήματα, αηδίες…» δήλωσε στην εφημερίδα Le Parisien ο ίδιος ο Αλέν Ντελόν, προσθέτοντας ότι η επέμβαση «πήγε πολύ καλά…Υποβλήθηκα σε αναισθησία για 10 λεπτά και επιχειρήσαμε να φτιάξουμε την καρδιά» πρόσθεσε ο θρύλος του γαλλικού κινηματογράφου, ο οποίος αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο το πρωί.

Η εφημερίδα υπενθυμίζει ότι το τελευταίο διάστημα δεν ήταν πολύ ευχάριστο για τον Ντελόν, αφού ο 17χρονος γιος του Ντελόν, ο Αλέν-Φαμπιέν (καρπός του έρωτά του με την Rosalie Van Breemen) κατηγορήθηκε για πρόκληση σωματικών βλαβών όταν τον περασμένο Ιούλιο, κατά την διάρκεια πάρτι που είχε διοργανώσει στην Γενεύη, μια κοπέλα τραυματίστηκε από σφαίρα στο στομάχι.

Γεννημένος στις 8 Νοεμβρίου 1935 στο Σο, κοντά στο Παρίσι, ο Αλέν Ντελόν είναι ένα από τα μεγαλύτερα
ονόματα του γαλλικού κινηματογράφου. Μέσα σε 50 χρόνια καριέρας έχει υποδυθεί ρόλους σε 100 περίπου ταινίες, μερικές από τις οποίες συγκαταλέγονται στα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook