Η ευκαιρία στη Ριζούπολη για εκτός προγράμματος βαθμούς χάθηκε για τον ΑΟ Χανιά ο οποίος πλέον είναι υποχρεωμένος να γυρίσει σελίδα και να εστιάσει τη προσοχή του στο επόμενο ματς με τη Χερσόνησο το οποίο όχι αδίκως αποκτά χαρακτήρα τελικού, όπως έσπευσε να ξεκαθαρίσει στο flashnews.gr ο Γιώργος Προμπονάς ο οποίος τόνισε ότι εύκολα ή δύσκολα ο ΑΟΧ θα πάρει τη νίκη: «Εύκολα ή δύσκολα πρέπει να νικήσουμε τη Χερσόνησο. Για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα της νίκης. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου οι οποίοι είναι συνειδητοποιημένοι και γνωρίζουν την κρισιμότητα της αναμέτρησης».

Το Κρητικό ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής θεωρείται και για τις δυο ομάδες καθοριστικό και ικανό να κρίνει σε μεγάλο ποσοστό το μέλλον τους στη fl2.

Ειδικά για τον ΑΟΧ άλλο αποτέλεσμα δεν υπάρχει, αφού στο στρατόπεδο της Χανιώτικης ομάδας έχουν συνειδητοποιήσει ότι μόνο με νίκη θα μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της παραμονής. Άλλωστε σε διαφορετική περίπτωση πολύ δύσκολα ο ΑΟΧ θα μπορέσει στα υπόλοιπα έξι παιχνίδια που θα απομένουν να συγκεντρώσει τους 9 με 10 βαθμούς που έχει κρίνει ο Προμπονάς ότι χρειάζεται η ομάδα για να εξασφαλίσει τη σωτηρία, χωρίς σε αυτούς να περιλαμβάνονται οι τρεις με τον Κεραυνό Κερατέας που θα προστεθούν έτσι κι αλλιώς.

Στα αγωνιστικά ο Προμπονάς δεν θα μπορεί να υπολογίζει για ένα ακόμα ματς τον τραυματία Τσιτλακίδη, αλλά από την άλλη δεν υπάρχει ανησυχία για τον Γωνιωτάκη οποίος υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στο ματς με τον Απόλλωνα και αντικαταστάθηκε στο 63’. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας τη Τρίτη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αλλά από την επομένη θα συμπεριληφθεί κανονικά στη προετοιμασία.

Επίσης στα θετικά για τον Προμπονά είναι ότι επιστρέφουν από τιμωρίες οι Τεπετός και Ιασωνίδης, ενώ και ο Πλουσής ενδεχομένως να είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του έστω και για ένα μικρό διάστημα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook