Μόνος του προδόθηκε ο άγνωστος προς το παρόν μεταφορέας ενός μεγάλου φορτίου χασίς, που μάλιστα ήταν οπλισμένος με «Καλάσνικοφ»! Η υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει και η μη συμμόρφωσή του στο σήμα των αστυνομικών να σταματήσει για έλεγχο, είχαν ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη.

Ο ύποπτος ήξερε ότι θα βρισκόταν για τα καλά μπλεγμένος αν έπεφτε στα χέρια των αστυνομικών γι’ αυτό προτίμησε να το βάλει στα πόδια εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο στην εθνική οδό Αθηνών–Πατρών, λίγα χιλιόμετρα μετά τον κόμβο του Κιάτου όπου εντοπίστηκε αρχικά. Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας που το βρήκαν, ανακάλυψαν κρυμμένες στο πορτμπαγκάζ 124 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 134 κιλών και 966 γραμμαρίων, ενώ στη θέση του συνοδηγού υπήρχαν ένα «Καλάσνικοφ» και τρεις γεμιστήρες με 90 φυσίγγια.

Το αυτοκίνητο ανήκει σε Έλληνα, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν είχε δηλωθεί ως κλεμμένο και ο ιδιοκτήτης του αναζητείται. Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας Κορίνθου για την ανακάλυψη της ταυτότητας του οδηγού που εξαφανίστηκε και τον εντοπισμό του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook