Η είδηση που πρώτο το Flashnews.gr σας μετέφερε επιβεβαιώθηκε και επίσημα από τη διοίκηση του Μινωταύρου, που ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Βασίλη Παπαδάκη.
Το \”αντίο\” μάλιστα του πρώην τεχνικού της ομάδας έχει μέσα σε συγκινησιακή φόρτιση το βράδυ της Τετάρτης.
Οι φήμες πάντως αναφέρουν ότι διάδοχος στην τεχνική ηγεσία θα είναι ο προπονητής της Ασπίδας Γιάννης Μαρκάκης, που είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με τη διοίκηση και να αναλάβει άμεσα την ομάδα στην οποία μεγαλούργησε ποδοσφαιρικά.
Η ανακοίνωση του Μινωταύρου για τον Παπαδάκη αναφέρει τα εξής:
\”To Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ανακοινώνει  την λύση της συνεργάσίας του με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας κ. Βασίλη Παπαδάκη. Ευχαριστούμε και δημόσια τον κ. Παπαδάκη για την άριστη συνεργασία την οποία είχαμε τους είκοσι ένα  μήνες της παραμονής του στην ομάδα μας, για όλα όσα προσέφερε καθώς βεβαίως και για την καθοριστική συμβολή του στην κατάκτηση από την ομάδα μας τριών τίτλων μέσα στο διάστημα αυτό, ητοι του Πρωταθλήματος ΕΠΣΧ, του Κυπέλλου της ΕΠΣΧ και του Super cup. Τέλος του ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής, και να έχει πάντα επιτυχίες στην προπονητική του καριέρα γιατί πραγματικά το αξίζει.

 

 Το Δ.Σ του Α.Ο ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ\”


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook