Η είδηση βγήκε από τον Γιώργο Σεραφειμίδη. Ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομα του με τον σύλλογο του ΑΟ Καμινίων, με δηλώσεις που έκανε στο ΑΛΦΑ ΡΑΔΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 106,2 και στην εκπομπή «παίξε μπάλα», ανακοίνωσε την παραίτησή του ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή του την απόφαση.

 «Δυστυχώς είμαι αναγκασμένος να φύγω. Δεν πάει άλλο, έχω απηυδήσει. Τρέχω όλη μέρα γι’ αυτήν την ομάδα, παλεύω και κάποιοι κάθονται στα καφενεία για να κάνουν κρητική. Τους καλώ να έρθουν και να αναλάβουν για να καταλάβουν τις δυσκολίες» ήταν το πρώτα λόγια του κ. Σεραφειμίδη ο οποίος αναφέρθηκε και στο θέμα του γηπέδου.

 «Δυστυχώς το θέμα που καίει τον ΑΟΚ είναι αυτό του γηπέδου. Δεν φτάνει που η πολιτεία δεν μας βοήθησε ποτέ, είχαμε και τον ΟΦΗ ο οποίος μας πέταξε έξω, υποτίθεται για να κάνει έργα που δεν έχουν ξεκινήσει ποτέ. Εμείς απευθυνθήκαμε στο Δήμο προτείνοντας τέσσερις λύσεις. Η πρώτη ήταν να παραμείνουμε στο γήπεδο του Ερ. ΟΦΗ και να το φτιάχναμε εμείς, κάτι που δεν δέχτηκε ο Ερ. ΟΦΗ. Η δεύτερη λύση ήταν να φτιάξουμε γήπεδο στο κτίριο της ΕΡΤ, που βρίσκεται πιο κάτω από το Παγκρήτιο αλλά και αυτό δεν έγινε δεκτό. Η τρίτη λύση ήταν μια έκταση, λίγο πιο κάτω από την ΕΡΤ, αλλά για 3 με 4 μετρά δεν μπορούσαμε να κάνουμε γήπεδο. Η τέταρτη και τελευταία ήταν το γήπεδο στα ΤΕΙ, ωστόσο και αυτό δεν ήταν δυνατό να προχωρήσει.