Μία εντυπωσιακή μελαχρινή θα παίξει στο πλευρό του Ντάνιελ Κρεγκ στην επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ με τίτλο «Skyfall». Πρόκειται για την 24χρονη Τόνια Σωτηροπούλου, που είδαμε στην «Ψυχραιμία» του Νίκου Περάκη το 2007.

Η νεαρή Ελληνίδα μίλησε στον \”Ελεύθερο Τύπο\” για τη γνωριμία της με τον Βρετανό πρωταγωνιστή και τον σκηνοθέτη Σαμ Μέντες.

Πώς προέκυψε αυτή η επιτυχία;
Ειχα πάει σε μία οντισιόν για την ίδια ταινία το καλοκαίρι, αλλά δεν με προτίμησαν τότε. Μου είπαν όμως ότι αν προκύψει κάποιος ρόλος που θα μπορούσα να κάνω, θα με ειδοποιούσαν, όπως κι έγινε. Την επιβεβαίωση την πήρα μόλις προχθές. Με κάλεσε ο σκηνοθέτης της ταινίας, ο Σαμ Μέντες και μου είπε ότι ο ρόλος είναι δικός μου. Υποδύομαι την ερωμένη του Τζέιμς Μποντ. Ουσιαστικά εκείνη τον φυγαδεύει σε κάποια φάση της ταινίας. Είναι μικρός ρόλος, αλλά, έστω και για λίγο, θα γίνω το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ.

\"\"

Ποια ήταν τα πρώτα σου συναισθήματα όταν άκουσες το «ναι»;
Αισθάνθηκα πάρα πολύ ευτυχισμένη γιατί πρόκειται για τη μεγαλύτερη ευκαιρία που είχα ποτέ στη ζωή μου. Εχω κάνει πολλές οντισιόν για ταινίες τέτοιου και μικρότερου μεγέθους. Αυτή είναι η πραγματικότητά μου. Πηγαίνω, προσπαθώ και αν είμαι τυχερή, παίρνω τον ρόλο. Αν όχι, πάω παρακάτω. Οι φίλοι μου και η οικογένειά μου χάρηκαν πάρα πολύ. Ολοι ζούμε σε μία κατάσταση πανικού. Είναι όλοι κατενθουσιασμένοι.

\"\"

Γνώρισες τον συμπρωταγωνιστή σου;
Είχα την ευκαιρία να συναντήσω για πέντε λεπτά τον Ντάνιελ Κρεγκ. Είναι εξαιρετικός, γλυκός, χαλαρός, πολύ συνεργάσιμος και χαμηλών τόνων. Το ίδιο και ο Σαμ Μέντες. Είναι… φυσιολογικοί άνθρωποι.

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook