Το ναυάγιο στο σενάριο επιστροφής της Ντόρας Μπακογιάννη στη ΝΔ, απογοητεύει περαιτέρω την οικογένεια Μητσοτάκη, σε βαθμό, που αναγκάζει τον αδελφό της Κυριάκο, να ασκεί έντονη κριτική, για άλλα θέματα βέβαια, στην ηγεσία του κόμματος.

Ο κ. Μητσοτάκης επέκρινε (με δηλώσεις του στον σκάι) τόσο την αποχώρηση της ΝΔ από τη συζήτηση για το νέο φορολογικό σύστημα, όσο και την τακτική υπουργών, που προέρχονται από το κόμμα, να καταθέτουν και να αποδέχονται νυχτιάτικες τροπολογίες στη βουλή.

Για το πρώτο δήλωσε ότι «κακώς φύγαμε από τη συζήτηση για το φορολογικό», ενώ για το δεύτερο σημείωσε με νόημα «δεν γίνεται τα κόμματα να διεκδικούν τα κόμματα μεγαλύτερη αξιοπιστία και νύχτα να περνάνε τροπολογίες για να παίρνουν χρήματα από τον κρατικό κορβανά». Με τις δηλώσεις αυτές προκαλεί τεράστια ερωτηματικά στη Συγγρού, καθώς δεν είναι σύνηθες ένας βουλευτής να επιτίθεται στο κόμμα του σε προεκλογική περίοδο.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να προσθέσει και το δικό του όνομα στο μακρύ κατάλογο των πολιτικών, που χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για την αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου. Δήλωσε ότι «δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό», ζήτησε τηλεφωνικές γραμμές υποστήριξης για τους απελπισμένους και πρόσθεσε ότι «το κράτος πρόνοιας οφείλει να κάνει κάτι με τους περιορισμένους πόρους που έχει. Θα πρέπει ο απελπισμένος να μπορέσει να μιλήσει σε κάποιον άνθρωπο όταν έχει φτάσει στο αμήν».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook