Αίτηση να δουλεύουν και τα δυο πνευμονολογικά ιατρεία στο Νοσοκομείο του Αγ Νικολάου έχουν καταθέσει τρεις φορές στην διοίκηση του ιδρύματος, οι πνευμονολόγοι , ζητώντας να δουλεύουν ταυτόχρονα,με στόχο την καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες – ασθενείς της περιοχής.

Μάταια παλεύουν για το αυτονόητο αφού η διοίκηση , του Νοσοκομείου, τους στέλνει από τον \”Αννα στον Καϊάφα\” αδιαφορώντας επιδεικτικά,και σφυρίζοντας αδιάφορα.

Οι γιατροί έχουν έλθει σε απόγνωση όχι μόνο τόσο για το αποτέλεσμα, αλλά πολύ περισσότερο από τον τρόπο που αντιμετωπίζονται από την κομματικά διορισμένη ηγεσία του ιδρύματος.

Και να φανταστεί κανείς ότι από το συγκεκριμένο νοσοκομείο έχει περάσει και ο σημερινός ΔΥΠΕ άρχης Πανικός Καρατσής.

Οι ασφαλισμένοι ταλαιπωρούνται αφάνταστα και σ αυτή την περίπτωση,κι ας διατυμπανίζουν κάποιοι ότι το έργο τους στην ΥΓΕΙΑ είναι σπουδαίο,διεκδικώντας δάφνες και περικοκλάδες για τον εαυτό τους.

Μήπως περιμένουν να κατέβει προεκλογικά ο Καρχιμάκης να λύσει το θέμα \”πουλώντας\” το ως ακόμη μια \”κατόπιν ενεργειών του λύση και \”έργο\” ή θα στείλει αυτή την φορά τον ίδιο τον Παπαδήμο να του κάνει promotion αλλά Λοβέρδου Νο 2 ?

Ο Πλακιωτάκης αλήθεια τι λέει για όλα αυτά ….?

K..Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook