Τύχη-«βουνό» είχε ένα μικρό κοριτσάκι που έπεσε από το δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας όπου μένει με την οικογένειά του στην Αλεξανδρούπολη! Σαν από θαύμα, η ηλικίας μόλις τεσσάρων χρόνων μικρούλα σώθηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου!

Οι γονείς του παιδιού έπαθαν σοκ όταν το είδαν να κάνει «βουτιά» από το μπαλκόνι του διαμερίσματός τους. Με την ψυχή στο στόμα κατέβηκαν στο δρόμο, φοβούμενοι ότι δεν θα το έβλεπαν ξανά ζωντανό… Όμως, η τύχη χαμογέλασε στο τυχερό κοριτσάκι! Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά! Η Αστυνομία, πάντως, διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στο κενό το τετράχρονο κορίτσι.

– Αντίθετα, ένας 50χρονος βοσκός στην Ευρυτανία είχε «ραντεβού» με τον θάνατο, όταν προσπάθησε να μαζέψει τροφή για τα ζώα του στην άκρη ενός γκρεμού στην περιοχή του Καρβασαρά Αγράφων. Ο άτυχος άνδρας έχασε την ισορροπία του και έκανε «βουτιά» θανάτου στο γκρεμό.

Οι δικοί του ανησύχησαν, καθώς καθυστερούσε να επιστρέψει και δεν απαντούσε στο κινητό του κι έτσι ειδοποίησαν την Αστυνομία, που βρήκε τη σορό του στον πυθμένα του γκρεμού, σε βάθος 250 μέτρων!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook