Στο Τζάνειο νοσοκομείο της Αθήνας μεταφέρθηκε εσπευσμένα ένας 18χρονος απο τους Ατσιπάδες του Δήμου Γόρτυνας με σοβαρά προβλήματα στο πάγκρεας ,στη σπλήνα και τον πνεύμονα.

Ο νεαρός που είναι μέλος οικογένειας κτηνοτρόφων της περιοχής είχε προσαχθεί τα ξημερώματα της Κυριακής μαζί με τέσσερις φίλους του στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, καθώς η παρέα των πέντε νεαρών δεν σταμάτησε σε έλεγχο της Αστυνομίας.

Όταν άνδρες του ΤΑΕ κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν βρήκαν στον ένα εξ αυτόν -στον 18χρονο τραυματία- ένα μαχαίρι και έτσι διατάχθηκε η σύλληψη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews, όπως καταγγέλλει συγγενής του 18χρονου οι αστυνομικοί ρώτησαν την παρέα των νεαρών κατά την παραμονή τους στην Αστυνομική Διεύθυνση αν έχουν ξανά δείξει στο παρελθόν παρόμοια στάση και δεν έχουν σταματήσει σε σήμα αστυνομικών για έλεγχο.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο 18χρονος από τους Ατσιπάδες, είπε πως το έχει επαναλάβει στο παρελθόν και έτσι οι αστυνομικοί τον απομόνωσαν σε ένα δωμάτιο εντός Μεγάρου.

Εκεί φόρεσαν κουκούλες και τον ξυλοκόπησαν βάναυσα.

Η καταγγελία και βέβαια η τροπή που πήρε η υπόθεση έχει αναγκάσει τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να προχωρήσουν σε Ε.Δ.Ε αφού το συμβάν κρίνεται πολύ σοβαρό αλλά και περίεργο.

Εκείνο που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως επέλεξαν οι αστυνομικοί να κάνουν κάτι τέτοιο εντός της Αστυνομικής διεύθυνσης με πρακτικές που παραπέμπουν σε άλλη εποχή.

Μ.Α.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook