Συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου με θέμα την Πασχαλινή Γιορτή Αγάπης και την Πασχαλινή Αγορά που συνδιοργανώνει η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ με το Σύλλογο Παραδοσιακής και Λαϊκής Τέχνης «Χρυσοπηγή» και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων της ΕΛΕΠΑΠ και του 2ου Ειδικού Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου, αντίστοιχα.

Κατά τη συνέντευξη τύπου η Πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ κα Νάνσυ Αγγελάκη, δήλωσε :

Για την Πασχαλινή Γιορτή Αγάπης

Η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ και ο Σύλλογος Παραδοσιακής και Λαϊκής Τέχνης «Χρυσοπηγή» διοργανώνουν Πασχαλινή Γιορτή Αγάπης, που έχει ως σκοπός τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων και των Συσσιτίων Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών.

Η γιορτή περιλαμβάνει διάφορες εκδηλώσεις που θα δώσουν τη χαρά της δημιουργίας και της προσφοράς σε μικρούς και μεγάλους

Ο Σύλλογος Παραδοσιακής και Λαϊκής Τέχνης «Χρυσοπηγή» είναι ένας σύλλογος που με τις δράσεις του συμβάλει στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας, ενισχύοντας παράλληλα κοινωνικούς φορείς και ομάδες.

Για την Πασχαλινή Αγορά

Η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ πέρα από τη διαχείριση των χώρων πολιτισμού, την διοργάνωση και στήριξη όλων των πολιτιστικών δράσεων του Δήμου Χανίων, λειτουργεί και 12 Κοινωνικές δομές.

Οι δομές αυτές πέραν της λειτουργίας τους, συνδράμουν με τον τρόπο τους και στις πολιτιστικές δράσεις με τη διοργάνωση, την ενίσχυση και τη στήριξη εκδηλώσεων.

Μια τέτοια δράση σας παρουσιάζουμε σήμερα.

Το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού Ελευθερίου Βενιζέλου «Λιλιπούπολη» σε συνεργασία με τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων της ΕΛΕΠΑΠ και του 2ου Ειδικού Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου, στον ελεύθερο χρόνο τους, με αγάπη και μεράκι, υλοποίησαν τις ιδέες τους για τη δημιουργία Πασχαλινών Λαμπάδων.

Οι χειροποίητες λαμπάδες θα διατεθούν, μαζί με διάφορα άλλα Πασχαλινά διακοσμητικά, στο Πασχαλινό Bazaar που διοργανώνεται από την ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ και το Σύλλογο, στην Πύλη Sabbionara, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Απριλίου 2012.

Το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ και των οικογενειών που έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook