Στην πλατεία Συντάγματος συγκεντρώνονται και σήμερα εκατοντάδες κόσμου σε ένδειξη τιμής προς τον 77χρονο αυτόχειρα καθώς και για να διαμαρτυρηθούν για τα οικονομικά μέτρα που έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση μεγάλη μερίδα του κόσμου.

Από νωρίς δεκάδες πολίτες αφήνουν λουλούδια και σημειώματα, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την θλίψη, αλλά και την οργή τους.

Στο Σύνταγμα βρίσκονται αυτή την ώρα εκπαιδευτικοί του ΠΑΜΕ και μέλη της ΟΛΜΕ που διαμαρτύρονται για το εκπαιδευτικό σύστημα.

Την ίδια ώρα επέστρεψαν τα κιγκλιδώματα μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη μετά από απουσία πολλών μηνών, ενώ λίγο μετά τις 5 έκλεισε και ο σταθμός του ΜΕΤΡΟ επί της πλατείας.

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, συνεργεία του Δήμου Αθηναίων τοποθέτησαν τα κάγκελα που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε μπροστά από τη Βουλή κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών συγκεντρώσεων των «Αγανακτισμένων» της πλατείας Συντάγματος.

Τα κιγκλιδώματα τοποθετήθηκαν μετά από εντολή της αστυνομικής διεύθυνσης ώστε να αποτραπεί η προσέγγιση του κοινοβουλίου στην αποψινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιήσουν εκπαιδευτικοί και μαθητές.