Η ανάγκη για οικονομική ενίσχυση των συσσιτίων αγάπης, οδήγησε την Ι. Μ .Κυδωνίας και Αποκορώνου να διοργανώσει σήμερα με την υποστήριξη της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης Τηλεμαραθώνιο - Ραδιομαραθώνιο

Σκοπός


Το συσσίτιο αγάπης και υποστήριξης προς τους δοκιμαζόμενους πολίτες των Χανίων ιδρύθηκε τον Αύγουστο 2011 , ωστόσο αδυνατεί λόγω των αυξανόμενων αναγκών, υπό τις υπάρχουσες συνθήκες , να εξασφαλίσει την βοήθεια σε όλους όσους έχουν ανάγκη.

Να σημειωθεί πως από το περασμένο καλοκαίρι έως σήμερα σχεδόν 100.000 μερίδες φαγητού έχουν απαλύνει την ανέχεια των συνανθρώπων μας.

Από το κεντρικό συσσίτιο της Μητροπόλεως που στεγάζεται σε ανακαινισμένο κι ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Πολιτιστικού κέντρου, καθημερινά ετοιμάζονται και διανέμονται κατ' οίκον 900 μερίδες φαγητού. Στον αγώνα για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας συμβάλλουν άλλα πέντε δραστήρια ενοριακά συσσίτια των Χανίων, ενώ προβλέπεται να διπλασιασθούν οι ποσότητες, προκειμένου να προσφέρονται ακόμα περισσότερες μερίδες φαγητού στο άμεσο μέλλον.Για το λόγο αυτό, η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνιάς και Αποκορώνου διοργανώνει σήμερα, μαζί με τη Νέα Τηλεόραση Κρήτης, τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης για την υποστήριξη και ενίσχυση των συσσιτίων. Απώτερος στόχος είναι, όλοι μαζί, το βράδυ να μην επιτρέψουμε να αυξηθεί η πείνα και η δυστυχία των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα μας.

Από πρωί και με την συμβολή τόσο των τηλεοπτικών εκπομπών τηs Νέαs Τηλεόρασης Κρήτης, όσο και των ραδιοφωνικών σταθμών , θα συγκεντρώνονται προσφορές από όσους θέλουν και μπορούν να προσφέρουν από το περίσσευμα της αγάπης τους.

Κάθε προσφορά θα μπορεί να κατατεθεί στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς :

• Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 495/296051-61
• Τράπεζα Χανίων 120553007 και 144249001

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των πρωταγωνιστών της πρωτοβουλίας

"Είναι αναγκαίο να σταθούμε όλοι δίπλα στους συνανθρώπους μας με όποιον τρόπο μπορούμε.

Ζητάμε να στηρίξετε την προσπάθεια μας , ώστε να πολλαπλασιαστούν οι μερίδες του συσσιτίου αγάπης και να διευκολύνουμε συμπολίτες μας , οι οποίοι δυσκολεύονται ακόμη και να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαγητό για τους ίδιους και την οικογένεια τους .

Είμαστε στη διάθεσή σας, για να προβληθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η προσπάθεια της Ι.Μ. Κυδωνίας και Αποκορώνου και ελπίζουμε στην ανταπόκρισή σας καθώς και στη δημοσίευση του παρόντος Δελτίου Τύπου με τα μέσα που διαθέτετε"