Ο Αρετόπουλος του συνδέσμου Τρικάλων θα σφυρίξει την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Θ. Βαρδινογιάννης. Βοηθοί του θα είναι οι Δημητριάδης και Δημόπουλος απο τον σύνδεσμο Μακεδονίας. Το άκουσμα της είδησης ττου ονόματος του Αρετόπουλου δεν έφερε χαμόγελα στους Κρητικούς αφού νωπές είναι οι μνήμες απο την διαιτησία του στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο, σε ενα αγώνα που ΟΦΗ γνώρισε σφαγιαστική διαιτησία και ηττήθηκε με 2-0. Ωστόσο ο αγώνας της Κυριακής είναι διαφορετικός αφού το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο. Ο Παναιτωλικός είναι εκείνος που θέλει τη νίκη για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής.

Εξάλλου μετά τον αποκλεισμό απο το κύπελλο το ενδιαφέρον στον ΟΦΗ στρέφεται στην υπόθεση της αδειοδότησης και τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.
Απο τον αγώνα της Κυριακής θα απουσιάσει ο Καπάνταης και ο Σίσιτς με την ΠΑΕ ΟΦΗ να κάνει λόγο για τραυματισμό των δύο ποδοσφαιριστών, ωστόσο υπάρχει έντονη φημολογία ειδικά για τον Σλοβένο πως το πρόβλημα είναι οικονομικό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook