Σε ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής (8/4, 17.00) του Α.Ο. Χανιά με την Καλαμάτα, που θα γίνει στα Περιβόλια για την 16η αγωνιστική της Football League 2.
Η σχετική ενημέρωση από την ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:
\”Σε πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση εισιτηριών για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την Καλαμάτα στις 17.00 στα Περιβόλια. Πέραν των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της ΠΑΕ που έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια προς πώληση, οι Χανιώτες φίλαθλοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ 6909113309.Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στην τιμή των 10 ευρώ και καλούμε τον κόσμο να ανταποκριθεί και να βοηθήσει τον ΑΟΧ μας!\”

Σελινιωτάκης ο… δεύτερος!

Ο Αλέξης Σελινιωτάκης θα είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που θα παραχωρήσει συνέντευξη στον Γιάννη Ντουντουνάκη και στην εκπομπή της web tv του aoxania.gr.
Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:
\”Με καλεσμένο του Γιάννη Ντουντουνάκη τον αρχηγό Αλέξη Σελινιωτάκη θα βγει \”στον αέρα\” στις 14.00 του Σαββάτου η δεύτερη εκπομπή-συνέντευξη μέσω του www.aoxania.gr .  Ο Αλέξης Σελινιωτάκης αναφέρεται στην καριέρα του, στις στιγμές που έχει ζήσει φορώντας τη φανέλα του ΑΟΧΑΝΙΑ και στο μέλλον το δικό του και της ομάδας της πόλης μας.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook