Μπορεί η αποστολή να επέστρεψε αργά από την Λειβαδιά, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε το Νίκο Αναστόπουλο να δώσει την έγκριση για φιλικό με τον ΠΟΑ, λίγο μετά την άφιξη της ομάδα από τον αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης. 
Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ως βασικοί κόντρα στον Λεβαδειακό έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έδωσαν το παρών κόντρα στους πράσινους, παίρνοντας τη νίκη με 2-0. 
Από τα αξιοσημείωτα είναι η πολύ καλή παρουσία του Βασίλη Ρόβα που έδειξε πλέον πως βρίσκεται σε τροχιά ανόδου και η επιστροφή του αποτελεί θέμα χρόνου. 
Τα γκολ του ΟΦΗ στο φιλικό σημείωσαν ο Τάντιτς στο 10’ και ο Βλόνταρτσικ στο 15΄ ενώ εκτός έμειναν οι Παναγιώτης Ζορμπάς και Λάζαρος Χαριτωνίδης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. 
Οι ομάδες παρατάχθηκαν ως εξής: 

ΟΦΗ: Κασμερίδης (30΄ Ξενοδόχωφ), Κιάσος, Καρακατσάνης, Ζαχαράκης, Κουκάκης, Κατσικογιάννης, Ρόβας, Ρούσεφ, Τάντις, Μανούσος, Βλόνταρτσικ. Στο Β’ μέρος χρησιμοποιήθηκαν και οι Σκουτέλης, Νύκταρης. 

ΠΟΑ: Σινάνης, Χαλκιαδάκης Ν., Χαλκιαδάκης Ν., ΦινοκαλιώτηςΚατσούλης, Ανυφαντάκης, Τρυχάκης, Καστελλιανάκης, Χατζηανδρέου, Αποστολάκης, Φραγκιαδάκης. 

Αγωνίσθηκαν ακόμη και οι : Συσκάκης, Οικονομάκης, Σεραφειμίδης, Καπετανάκης, Μαθιουδάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook