Τελευταία ενημέρωση 13:39

Όλα τα ενδεχόμενα συνεχίζει να ερευνά η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων προκειμένου να εξιχνιαστεί η δολοφονία του 52χρονου κτηνοτρόφου  στην περιοχή των Κεραμειών.

Στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων έχουν κληθεί να καταθέσουν αρκετά άτομα της περιοχής που γνώριζαν τον 52χρονο ή σχετίζοντο με αυτόν, ενώ έχουν γίνει και προσαγωγές.

Ο άντρας είχε πυροβοληθεί με κυνηγετικό όπλο στο 18ο χλμ της επαρχιακής οδού Χανίων – Κοντόπουλων στα Κεραμειά από αγνώστους (ή άγνωστο) που του είχαν στήσει ενέδρα.

Τον νεκρό, μέσα στο αυτοκίνητό του, εντόπισε λίγο μετά τις 11 χθες το βράδυ, διερχόμενος οδηγός, ο οποίος και ενημέρωσε τις αρχές.

Όπως φαίνεται, κάποιοι (κάποιος) είτε έδοσαν ραντεβού στον 52χρονο κτηνοτρόφο, είτε τον περίμεναν στο συγκεκριμένο σημείο και όταν σταμάτησε (πιθανόν να τους γνώριζε) τον πυροβόλησαν με την κυνηγετική καραμπίνα στο κεφάλι με 9βολα σκάγια.

Εκτέλεση εν ψυχρώ

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αυτοψίας αλλά και της νεκροψίας-νεκροτομής που διενήργησε ο Ιατροδικαστής κ.Σταμάτης Μπελιβάνης, ο 52χρονος πυροβολήθηκε συνολικά 5 φορές.

Οι δύο πρώτοι πυροβολισμοί ρίχτηκαν απο την αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου και απο πολύ κοντά διέλυσαν το παρμπριζ και προκάλεσαν θανατηφόρα χτυπήματα στην αριστερή πλάγια θωρακική χώρα του 52χρονου.

Στην συνέχεια και ενώ ο κτηνοτρόφος είχε πέσει νεκρός στο κάθισμα, οι (ο) δολοφόνοι προκειμένου να σιγουρευτούν τον πυροβόλησαν απο την δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου άλλες τρείς φορές.

Η δολοφονία του άτυχου άντρα εξετάζεται μήπως συνδέεται με υπόθεση βεντέτας καθώς ο 52χρονος φέρεται πριν από 25 χρόνια να έχει δολοφονήσει ένα συγχωριανό του με τον οποίο είχαν διαφορές.

Όμως, απο την άλλη πλευρά, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr η υπόθεση αυτή θεωρείται πως έχει \”λήξει\” καθώς και απο την οικογένεια του τότε δολοφονημένου είχαν σκοτώσει συγγενή του 52χρονου, ο οποίος είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης, όπως στην φυλακή είχε οδηγηθεί και το μέλος της άλλης οικογένειας.

Με αυτό το δεδομένο, απο τις αστυνομικές αρχές εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και ερευνώνται όλες οι πιθανότητες (και των κτηνοτροφικών διαφορών για την νομή βοσκοτόπων) για τα αίτια της δολοφονίας του 52χρονου που είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook