Άσκηση Εκκένωσης Σχολικών Κτιρίων του Δημοτικού Σχολείου Αγιών Παρασκιών Ηρακλείου πραγματοποίησε χθες το Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης - Παράρτημα Ηρακλείου,  σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου και το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Ηρακλείου . 

Να σημειωθεί ότι η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα Ηρακλείου συνεχίζει την υλοποίηση του προγράμματος ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης μαθητών και δασκάλων – καθηγητών, σχετικά με τα μέτρα προστασίας απέναντι στους σεισμούς.

Προηγήθηκε ενημέρωση των μαθητών και δασκάλων στα μέτρα προστασίας απέναντι στους σεισμούς από στελέχη του Τμήματος Αντιμετώπισης Καταστροφών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – Παράρτημα Ηρακλείου. Η άσκηση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και το ενδιαφέρον τόσο των μαθητών, όσο και των δασκάλων υπήρξε έντονο.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα Ηρακλείου με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τον κ. Κουντούρη Γεώργιο, διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Αγιών Παρασκιών, για την πρόσκληση που απέστειλε, καθώς και για την άριστη  συνεργασία για την επιτυχή διεξαγωγή της συγκεκριμένης άσκησης.