H ικανότητά της να μεταμορφώνεται ξεδιπλώνεται σε όλο της το μεγαλείο στην τελευταία φωτογράφισή της στην αμερικανική «Vogue». Ο λόγος για την Kate Moss, την οποία έχουμε συνηθίσει σε casual εμφανίσεις με skinny jeans και ξεχειλωμένα T-shirts και η οποία ποζάρει ως σύγχρονη Μαρία Αντουανέτα μέσα στη σουίτα «Coco Chanel» του ξενοδοχείου «Ritz» στο Παρίσι.

\"\"

Σύμφωνα με την « Espressonews.gr», πρόκειται για την τελευταία φωτογράφιση που έγινε στο θρυλικό ξενοδοχείο προτού αυτό κλείσει για δύο χρόνια, διάστημα κατά το οποίο θα γίνουν εργασίες ανακαίνισης. Η Kate Moss εμφανίζεται στις σελίδες του περιοδικού να φοράει μια σειρά από haute couture δημιουργίες των οίκων Christian Dior, Alexis Mabille, Alexander McQueen, Chanel, Givenchy, Balenciaga, Armani Prive κ.ά..

Στη συνέντευξή της που συνοδεύει την εντυπωσιακή φωτογράφιση, δηλώνει ότι είναι και η ίδια μεγάλη οπαδός του παρισινού ξενοδοχείου. Το εστιατόριό του, το «L\’Espadon» είναι ένα πολύ αγαπημένο της στέκι. Μάλιστα, προσέλαβε τον μπάρμαν του για να φτιάξει τα κοκτέιλ στον γάμο της πέρυσι. Ακόμη αποκαλύπτει στιγμές από την προσωπική της ζωή, τη χρονική περίοδο όταν είχε σχέση με τον Τζόνι Ντεπ. Συγκεκριμένα δήλωσε πως επισκεπτόταν πολύ συχνά το ξενοδοχείο. «Πάντα επέμενε να μείνουμε εδώ. Είχα διαμέρισμα στο Παρίσι εκείνη την περίοδο, αλλά και πάλι επέμενε να περάσουμε τη νύχτα στο “Ritz”».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook