Ένας ακόμη τίτλος σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου έρχεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο. Η ομάδα του 7ου Λυκείου κέρδισε με 5-1 το Λύκειο Σκύδρας και κατέκτησε το τρόπαιο.

Ο τελικός πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο και είχε την καλύτερη κατάληξη για την ομάδα του Ηρακλείου που στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Το σκορ άνοιξε ο Παντελάκης και στην συνέχεια ο Ποντίκαλης διπλασίασε τα τέρματα του ΕΤΑΔ για να σκοράρουν ακόμα οι Παπαδιός και Σάλιακας που έκαναν το 4-0, μόλις πρώτο ημίχρονο! Στο δεύτερο ημίχρονο,διαμορφώθηκε το τελικό 5-1με γκολ του Σάλιακα .

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου σε δήλωση του αναφέρει:

‘’Με ιδιαίτερα χαρά παρακολουθήσαμε την αξιέπαινη προσπάθεια των αθλητών - μαθητών του 7ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ-ΕΤΑΔ στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου και στην επικράτηση τους επί του Γενικού Λυκείου Σκύδρας (5-1) στον τελικό αγώνα που διεξήχθη στο Αγρίνιο.

Η κατάκτηση της πρώτης θέσης του Σχολικού Πρωταθλήματος από τους μαθητές του 7ου ΓΛ-ΕΤΑΔ, αποτελεί μία σημαντική επιτυχία για το σχολείο το οποίο σε όλη την διάρκεια λειτουργίας του μας έχει κάνει περήφανους με τις επιδόσεις των μαθητών του τόσο στον αθλητισμό όσο και στην εκπαίδευση.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και του προπονητές των μαθητών για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν.’’

Τα θερμά του συγχαρητήρια στο Αθλητικό Σχολείο Ηρακλείου για την κατάκτηση σήμερα στο Αγρίνιο του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, εκφράζει ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

«Η πανελλήνια διάκριση του Αθλητικού Σχολείου Ηρακλείου τιμά και προάγει την Κρήτη, τον Αθλητισμό μας. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους πρωταθλητές μαθητές όπως και στους προπονητές, Δ/νση, και τους καθηγητές του σχολείου τους», αναφέρει σε δήλωση του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.