Ο Α.Ο. Χανιά δίνει ακόμα ένα κρίσιμο παιχνίδι για την υπόθεση της παραμονής στη Football League 2 και η διοίκηση των \”μπλε\” απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Χανιώτες για να βρεθούν την Κυριακή (8/4) στις 17.00 στα Περιβόλια.
Παράλληλα στο κάλεσμα γίνεται αναφορά και για στήριξη στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Σ.Φ.Π. Χανίων που δίνει το Σάββατο (7/4, 16.00) στο Κλειστό του Εθνικού Σταδίου Χανίων \”τελικό\” ανόδου στην Α2 κατηγορία με την Αργυρούπολή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση-κάλεσμα:
\”Η ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ απευθύνεται σε όλους τους Χανιώτες, φιλάθλους και μη, και τους καλεί να προσέλθουν μαζικότερα από ποτέ στο Γήπεδο Περιβολίων στις 17.00 της Κυριακής, για να υποστηρίξουν τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Χ.  στο ιδιαίτερα κρίσμο ματς με αντίπαλο την Καλαμάτα. Μετά από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν υπό αντίξοες συνθήκες στο ματς με αντίπαλο τον Αστέρα Μ., τα παιδιά μας χρειάζονται το χειροκρότημα και την παρότρυνση των Χανιωτών, στους οποίους άλλωστε ανήκει αυτή η ομάδα.

Το όποιο θετικό αποτέλεσμα θα είναι και πάλι αφιερωμένο προκαταβολικά στους φιλάθλους και στην οικογένεια Μαμιδάκη που στηρίζει τον ΑΘλητικό Όμιλο Χανιά, υλικά και ηθικά, την τελευταία πενταετία. 

υ/γ: Είναι αυτονόητο ότι οι φίλαθλοι του Α.Ο. Χανιά θα πρέπει να σταθούν δίπλα στην ανδρική ομάδα βόλευ του Σ.Φ.Π.Χανίων που το Σάββατο 7/4 και ώρα  16.00, στο Κλειστό των Χανίων, θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 κατηγορία.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook